Bilim ve Teknolojileri
Pages: 1
Sony Ericssondan yepyeni 3 cep By: reyyan Date: 23 Haziran 2011, 18:08:31
Sony Ericsson'dan yepyeni 3 cep



Sony Ericsson, Singapur'da yapýlan CommunicAsia sergisinde üç yeni cebini ortaya çýkardý.

Android iþletim sistemine sahip Xperia Ray, yine Android'li Xperia Active ve giriþ seviyesindeki fiziksel klavyeli Sony Ericsson txt.

Alüminyum kasalý Xperia Ray, oldukça ince ve cebin bel kýsmý sadece 9.4mm kalýnlýðýnda. 3.3 inç ekrana sahip cihazýn ekran çözünürlüðü ise 854x480. 8.1MP kameraya sahip cihaz, otomatik odaklanma ve LED aydýnlatýcý özelliklerine sahip, 720p HD videolar kaydedebiliyor. Ön yüzünde ise görüntülü görüþmeye yönelik bir VGA kamerasý var.

Cebin diðer özellikleri arasýnda, HSPA baðlantýsý, GPS için Wisepilot Navisoftware uygulamasý, USB, Bluetooth ve 32GB'a kadar microSD kart desteði var. Cihazdaki Android sürümü ise Android 2.3 Gingerbread.

Xperia Ray'in siyah, beyaz, pembe ve altýn renklerinde bu senenin üçüncü çeyreðinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Sony Ericsson Xperia active

Açýk alan sporlarýný sevenlere yönelik cep, entegre barometre, pusula ve iMapMyFitness gibisporuygulamalarýyla geliyor. Islak elle kullanýlabilen cep, 3 inç dokunmatik ekrana sahip, su ve toz geçirmiyor.

Android 2.3 yüklü olarak gelen cihaz, 5MP kameraya, GPS, WLAN ve HSPA donanýmlarýna sahip. 2GB hafýza kartý ile gelen cihazýn kapasitesini 32GB'a yükseltmek mümkün. Xperia Active'in 2011'in üçüncü çeyreðinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Sony Ericsson txt

Mekanik QWERTY klavyeye ve 2.6 inç ekrana sahip cihaz, 3.2MP kamera, FM radyosu, Bluetooth, USB, EDGE ve Wi-Fi alýcý özelliklerine sahip ancak HSDPA'yý desteklemiyor.FacebookveTwitteristemcileri, sosyal að düþkünleri için ön-yüklü olarak geliyor. Cihazýn 100MB dahili hafýzasý microSD ile 32GB'a yükseltilebiliyor.

Sony Ericsson txt, bu senenin üçüncü çeyreðinde beyaz, pembe, mavi ve siyah renklerde piyasaya sürülecek.

CHIP


radyobeyan