ilimdunyasi.com Haberleri
Pages: 1
Kanser bana neden verildi? By: selsebil Date: 25 Mayýs 2009, 02:24:26
Kanser bana neden verildi?



Bir süre önce kanser olduðu ortaya çýkan sanatçý Murat Göðebakan, tevekkülle dua bekliyor

Ýþte Göðebakan'ýn yazýsý:

Hastane koridorlarýndan gelen ses

Satýr satýr okudum hayatý� Cümle cümle yazdým! Nefes nefes çektim içime. Adým adým yürüdüm yollarýný.

***
Hastane penceresinin açýk kalan aralýðýndan ýlýk bir rüzgâr yanaðýma deðiyor. Dýþarýda kuþlar birbiriyle yarýþýyor. Ben ise içime okkalý bir nefes daha çekiyor ve ALLAH'a bana bir nefes daha lütfettiði için hamd ediyorum.

Ruhumun resmini hastane duvarlarýna çiziyorum. Ve bir çizgide bin hatýrayla yüzleþiyorum. Düþündüm de, bu hastalýk bana düþünmem ve anýlarýmla hasbihâl etmem için bir fýrsat veriyor galiba.

Biliyor musunuz? Ýnsan sanki sevdikleri adedince parçalardan müteþekkil ve her sevdiði onu hatýrladýkça bir parçasý da vefa huzmeleriyle sonsuzluða ulaþýyor. Daha hastalýðýmý fark ettiðim ilk günümde en kalbi duygularla dað gibi yanýmda duran dostlara nasýl teþekkür edeceðimi bilemiyorum. Ýçimden hepsini birer yýldýza dönüþtürüp gökyüzüne takmak geliyor.

Ýçime dolan dualarýnýz kalbimde helezonlar çiziyor ve önümü aydýnlatýyor. Anladým ki iyi olmak için hiçbir engel yok aslýnda. Teslim oldum. Ve þimdi teslimiyetim siliyor karanlýðýn bütün izlerini. Bir sabah rüzgârý gibi esiyor. Serinliðiyle uyandýrýyor içimde uyuyan ne varsa. Kokusunu getiriyor yolunu gözlediklerimin ve gönlümün gözü açýlýyor Yakup'un gözleri gibi.

Hastalýðýmýn tedavi sürecine gelince� Memorial Hastanesinin doktorlarý, görevlileri sað olsun, tüm hastalara olduðu gibi bana da özenle yaklaþýp dikkatle tedavime odaklanýyorlar. Her þey yolunda. Kaderimin bu bölümü hastane koridorlarýnda çekiliyor. Sahnelerde çekilecek yeni bölümlerin geleceði günü hasret ve tevekkülle bekliyorum.

Hastalýk esnasýnda bir takým kliþelerin ne denli geçersiz olduðunu içiniz yana yana öðreniyorsunuz. Sevdikleriniz ve sevenleriniz olmasa hayatýn ne tadý, ne de tuzu kalacak.

Tüm insanlýða vefa dersi veren siz sevdiklerime Haberaktuelearacýlýðýyla binler þükran, binler selam olsun.

Dualarda buluþalým.

Haber Aktüel


: Kanser bana neden verildi? By: haberci Date: 25 Mayýs 2009, 03:07:35
Murat kardeþim rabbim acil þifalar ihsan eylesin amin tüm þifa isteyen kardeþlerimize selamet üzerine ol murat !

radyobeyan