Kağıt Kebabı By: reyyan Date: 29 Ağustos 2010, 09:53:39
Malzemeler :
1 Kg Kuzu Eti
4 Soğan
1 Baş Sarımsak
150 Gr. Kuyruk Yağı
Tuz
Tane Karabiber
Taze Kekik
Hazırlanışı:
Kuyruk yağını ve kuzu etini doğrayın. Geniş bir kaba alın. Soğanları, sarımsakları, kekiği de doğrayıp karıştırın. Tuzunu ve karabiberi de katıp harmanlayın. Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine koyun ve yağlı kağıtla sarın.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında yaklaşık bir saat pişirin. Piştikten sonra kekiğini döküp servis edebilirsiniz.
Tüm yemek tariflerimiz tariffbul.net üzerinden alıntılıdır güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeşlerimize tavsiye eder başarılarının devamını Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teşşekkürlerimizi sunarız.
Tarifbul.net
Ynt: Kağıt Kebabı By: yunushan7d Date: 22 Ocak 2014, 19:51:29
bu kebabı misafirlikte yemiştik çok övmüşlerdi ama övdükleri kadar var denemelisiniz :)
Ynt: Kağıt Kebabı By: 7/C Date: 13 Haziran 2014, 15:21:22
ES SELAMÜN ALEYKÜM;
Bu kebabın adını duydum ama daha önce duymadım...