Kabir By: selsebil Date: 20 Ekim 2009, 19:31:42
KABÝR
Rüyada kabir görmek, hapse; hapishane de kabre yorumlanýr. Rüyada bir kabir yaptýðýný gören kimse, bir ev tamir eder.
Cenaze görmeksizin kabre girdiðini gören kimse, bir ölüden miras kalan bir evi satýn alýr.
Bekar olan bir kimse rüyada kabristan kazdýðýný görse, hile ile bir kadýnla evlenir. Rüyada bir kabir üzerinde ayakta durduðunu gören kimse büyük bir günah iþler.
Bir kimsenin rüyada duvar olmayan bir yerde kazdýðý kabir ahiret evidir. Eðer kazdýðý o eve girse o kimsenin ecelinin yakýn olmasýna yorumlanýr. Eðer o kabire girmezse, bu rüyanýn sahibine bir zararý yoktur.
Bir kimse, rüyada bir kabrin bir yerden diðer bir yere gittiðini görse, kabir sahibinin evlad veya torunlarýndan birisinin orada bir ev yapmasýna iþarettir.
Rüyada dam üstünde bir kabir kazdýðýný gören kimsenin, ömrü uzun olur.
Rüyada kabirleri ziyaret eden kimse hapishaneyi ziyaret eder.
Rüyada kabirler üzerine yaðmur yaðmasý, Allah (C.C.)'ýn rahmetinin tecelli ettiðine yorumlanýr.
Rüyada bir kabir yaptýðýný gören kimse evlenir.
Rüyada bir kabri mesken yaptýðýný gören kimse, orada ikamet eder.
Kabirler, uzak yolculuklara, üzüntü, keder, korkunç yer, zevce ve hapishanelere yorumlanýr.
Rüyada kendisi veya baþka biri için bir þehirde bir kabir kazdýðýný veya kendisi için bir kabir kazýldýðýný gören kimse, o þehirde bir bina yapar veya o þehirde ikamet eder.
Bir kimse rüyada bir kabrin gedik ve açýk yerlerinin tamamen kapadýðýný görse, o kimsenin ömrü uzun ve daima sýhhatte olur.
Rüyada ölmeden kabre defnedildiðini gören kimseye, üzüntü ve keder eriþir. Veya iþlerinde sýkýntýya düþer. Yahut hapsedilir.
Dikilmiþ bir kefenle beraber bir kabir içinde defnedilmiþ olduðunu gören kimse, bir kadýnla nikahlanýr.
Rüyada bir ölünün kabrini açtýðýný gören kimse, o ölünün yol ve mesleðini talep eder ve onun yoluna uyma arzusunda bulunur. Eðer o ölü alimse o kimseye ilim ve hikmet eriþir. Eðer zengin ise o kimseye mal ve zenginlik eriþir. Eðer kabrinde ölüye rastlasa ve ölünün Ciri olduðunu görse, o kimseye eriþecek malýn haram olduðuna ve isabet edecek ilim ve hikmetin de doðru olduðuna yorumlanýr.
Ölmüþ bir insaný kabirde ölü olarak bulan kimse maksad ve muradýna eriþemez.
radyobeyan