Ýçecekler
Pages: 1
Portakal Dilimleri By: hafizvuslat Date: 14 Ekim 2009, 15:50:54






Malzemeler :  

9 sulu portakal, tercihen çekirdeksiz
75-100 gr þeker
1 limonun rendelenmiþ kabuðu ve suyu
 

Hazýrlanýþý:

1 Porsiyon:
110 Kalori.

Portakallarý keskin bir býçakla soyun. Dikkatlice bayaz zarýný da çýkartýn Portakallarý yataylamasýna keskin bir býçakla dilimleyin. Çekirdekleri varsa ayýklayýn.

Portakal dilimlerini derin cam bir kaseye kat kat yerleþtirin. Her katýn üstüne biraz þeker, limon kabuðu ve limon suyundan dökün. Üzerini kapatýp en az 4 saat buzdolabýnda tutun. Soðuk olara servis yapýn.
 
 





Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alýntýlýdýr ( Tariflerde kullanýlan resimler farklý kaynaklardan görsel amacý zenginleþtirmek için alýnmýþ olabilir )  güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeþlerimize tavsiye eder baþarýlarýnýn devamýný Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teþþekkürlerimizi sunarýz.

Tarifbul.net


radyobeyan