Pilavlar
Pages: 1
Şehriye Pilavı By: hafizvuslat Date: 11 Ekim 2009, 18:37:40






Malzemeler :  

• 1 su bardağı şehriye,
• 3 su bardağı sıcak su,
• 3 çorba kaşığı zeytinyağ,
• 2 çorba kaşığı tereyağ,
• 1 tatlı kaşığı tuz.  


Hazırlanışı:

Şehriyeleri yağda 10 dk kavurun. Üzerine sıcak suyu koyup 15 dk.pişirin. Tuzunu ilave ettikten sonra orta ateşte suyunu çektikten sonra ocaktan alın.
 



Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alıntılıdır ( Tariflerde kullanılan resimler farklı kaynaklardan görsel amacı zenginleştirmek için alınmış olabilir )  güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeşlerimize tavsiye eder başarılarının devamını Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teşşekkürlerimizi sunarız.

Tarifbul.net


radyobeyan