Kestaneli Pilav By: hafizvuslat Date: 11 Ekim 2009, 17:53:37

Malzemeler :
• 2 bardak pirinç
• 3 yemek kaþýðý tereyaðý
• 3 bardak et suyu
• 500 gr kestane
• Tuz
Hazýrlanýþý:
Yukardaki gereçlerle sade pilav hazýrlayýn. Haþlanmýþ ve iç kabuklarý çýkartýlarak doðanmýþ kestane karýþtýrýn.
Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alýntýlýdýr ( Tariflerde kullanýlan resimler farklý kaynaklardan görsel amacý zenginleþtirmek için alýnmýþ olabilir ) güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeþlerimize tavsiye eder baþarýlarýnýn devamýný Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teþþekkürlerimizi sunarýz.
Tarifbul.net