Pilavlar
Pages: 1
Kadirga Pilavi By: hafizvuslat Date: 11 Ekim 2009, 17:52:28






Malzemeler :  

3 su bardagi Pirinc
1 yemek kasigi badem ici
1 yemek kasigi kus üzümü
1 yemek kasigi camfistigi
1 yemek kasigi tereyagi
2 yemek kasigi un
1 cay bardagi süt
2 yumurta
1 domates
Biraz dereotu,tuz
Rendelenmis kasar
 

Hazýrlanýþý:

Pirincler biraz haslanir ve süzülür. Domatesler küp seklinde dogranir.Bir tavada badem ve cam fistigi kavrulur sonra kus üzümü eklenir. Hazirlanan bu karisim pirince eklenir.Dereotu ,tuz eklenir.Pilavlik kücük kaselere pay edilir. Ayri bir kapta un,süt ve yumurta cirpilir.Bu karisim pilavlarin üzerini örtecek kadar güveclere pay edilir. Üzerine kasar rendesi serpilip 100 °C 8-10 dakika pisirilir.  



Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alýntýlýdýr ( Tariflerde kullanýlan resimler farklý kaynaklardan görsel amacý zenginleþtirmek için alýnmýþ olabilir )  güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeþlerimize tavsiye eder baþarýlarýnýn devamýný Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teþþekkürlerimizi sunarýz.

Tarifbul.net


radyobeyan