Ynt: Bir Tuğlası Eksik Köşk By: melda 6D Date: 27 Ekim 2018, 18:39:14
Aleyküm selam . Rabbim ahiretimizi güzel eylesin
Ynt: Bir Tuğlası Eksik Köşk By: Esma Hamuş Date: 28 Ekim 2018, 00:19:59
Rabbim bizi dünyalıklara meylettirmesin.. Biz bu dünyadan vazgeçersek eger Rabbim cennette ki en güzel köşklerinden verir yeter ki sabredelim.. Rabbim her sıkıntıda sabreden kullarından eylesin.. Rabbim razı olsun paylaşım için
Ynt: Bir Tuğlası Eksik Köşk By: Fatma6969 Date: 02 Kasım 2018, 06:57:57
Rabbim bizleri cennetin en güzel köşklerinde peygamberimize komşu eylesin, dünyada kanaatkar olmayı elinizdekileri yetinmeyi nasip etsin dünyamız yokluklarla dolu olsada ahiretimiz zenginlik içerisinde olsun Dünyadaki en büyük zenginliğim kalbimdeki imanım olsun âmin Allah razı olsun.
Ynt: Bir Tuğlası Eksik Köşk By: ZeynepZehra Date: 02 Kasım 2018, 07:45:39
aleyküm selam.Yine ders çıkarılacak güzel bir kıssa.İnsanoğlu her şeyi olsun istiyor,bu dünyada bütün istediğimiz olursa ahiretimize ne kalacak onu hiç düşünmüyoruz.Darlık zamanında hatırdan çıkarılmayacak bi kıssa...
Ynt: Bir Tuğlası Eksik Köşk By: melda 6D Date: 05 Kasım 2018, 19:42:48
Allah razı olsun paylaşım için kardeşim
Ynt: Bir Tuğlası Eksik Köşk By: Esma korkmaz koü Date: 24 Kasım 2018, 13:17:58
bazen ne istediğimiz iyi bilmek ve iyi düşünerek istemek lazım.Rabbimizin bizim için neyi hayr dilediğini biz bilemeyiz.Herzaman hakkımızdakinin hayırlısını dileyip gelene tevekkül edebilmeyi nasip eylesin inş.
Ynt: Bir Tuğlası Eksik Köşk By: Ayşegül Yıldırım koü Date: 29 Kasım 2018, 01:22:52
“Kim Müslümanı bir sıkıntıdan kurtarırsa, bu sebeple Allah da onu kıyamet günü sıkıntılarının birinden kurtarır. Kim bir Müslümanı(n kusurunu) örterse, Allah da Kıyamet günü onu(n kusurunu) örter.” (Buhârî, Mezâlim, 3; Müslim, Birr)
Zaman zaman derslerimizde zorluk ve sıkıntılar yaşıyoruz ama burada kı bilgiler bize çok fayda sağladı. ENNAS hocam ve emeği geçen herkesten ALLAH RAZI OLSUN.
Ynt: Bir Tuğlası Eksik Köşk By: Fethiye Çopur Koü Date: 01 Aralık 2018, 01:41:57
"Derken, Katımız'dan kendisine bir rahmet verdiğimiz ve tarafımızdan kendisine bir ilim öğrettiğimiz kullarımızdan bir kulu buldular." (KEHF 65)
Hakiki ilim ve öğrenip ve faydalı olan salihlerden olmaniz duasıyla Allah razı olsun.
radyobeyan