Makarnalar
Pages: 1
Makarna Cipsleri By: hafizvuslat Date: 04 Ekim 2009, 15:39:07





Malzemeler :  

• 300 gr Kelebek Makarna
• Yarým su bardaðý Mýsýr Unu
• Haþlamak için bol miktarda Su
• Kýzartmak için Sývýyað
• Tuz, Karabiber ve Kýrmýzýbiber  


Hazýrlanýþý:

Makarnalarý 12 dk. kadar tuzlu suda haþlayýn. Haþladýktan sonra soðuk sudan geçirip süzün. Makarnalarýn fazla suyunu kaðýt havluyla emdirin. Bir tepsiye mýsýr unu, tuz, karabiber ve kýrmýzýbiber koyup makarnalarý bu karýþýmla iyice harmanlayýn. Makarnalarý kýzgýn yaðda altýn rengini alana kadar kýzartýn.  



Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alýntýlýdýr ( Tariflerde kullanýlan resimler farklý kaynaklardan görsel amacý zenginleþtirmek için alýnmýþ olabilir )  güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeþlerimize tavsiye eder baþarýlarýnýn devamýný Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teþþekkürlerimizi sunarýz.

Tarifbul.net


radyobeyan