Makarnalar
Pages: 1
Jambonlu Fetucini By: hafizvuslat Date: 04 Ekim 2009, 12:10:04








Malzemeler :  

• 150 gr. fetucini
• 2 su bardaðý dolusu brokoli yada karnýbahar çiçeði
• 1 su bardaðý doðranmýþ taze mantar
• 1 su bardaðý yaðsýz süt
• 2 tatlý kaþýðý mýsýr unu
• 2 çay kaþýðý hardal
• 1/2 su bardaðý rende çedar peyniri
• 150 gr. ince þeritler halinde kesilmiþ jambon (1 su bardaðý kadar)
• Tuz, karabiber  


Hazýrlanýþý:

Fetuciniyi pakettinde tarif edildiði þekilde fakat yað ve tuz koymadan haþlayýn. Piþince suyunu bir tencereye süzün.

Mantar ve brokolileri bu suyun içinde 8-9 dakika haþlayýp, süzün.

Ayný suyun içine jambonlarý koyup haþlayýn.

Bir kasede süt, mýsýr unu, hardal, tuz ve biberi karýþtýp haþlanmýþ sebzelerin üzerine dökün. Hepsini birlikte suyu koyulaþana dek piþirip üzerine peynirleri ekleyin. Karýþtýrarak eritin.

Haþlanan jambonlarý sebzelerle karýþtýrýp fetucininin üzerine dökün. Karýþtýrýp servis yapýn.  
                                                                                                 



Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alýntýlýdýr ( Tariflerde kullanýlan resimler farklý kaynaklardan görsel amacý zenginleþtirmek için alýnmýþ olabilir )  güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeþlerimize tavsiye eder baþarýlarýnýn devamýný Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teþþekkürlerimizi sunarýz.

Tarifbul.net
                 

radyobeyan