Balýk Yemekleri
Pages: 1
Soslu Mezgit By: hafizvuslat Date: 03 Ekim 2009, 17:18:21







Malzemeler :  

• 6 adet mezgit fileto,
• 4 yemek kaþýðý un,
• 4 adet yumurta,
• 1 yemek kaþýðý tuzot,
• 1 kase cips,
• 1.5 su bardaðý sývý yað

Sos Ýçin:

• 8 yemek kaþýðý mayonez,
• 4 yemek kaþýðý krema,
• ½ demet dereotu,
• 1 limon suyu,
• 1 top salata,
• 1 adet havuç.  


Hazýrlanýþý:

Yumurtalarý tuzotla çýrpýn. Unu ve iyice dövülmüþ cipsi karýþtýrýn. Mezgitleri bu karýþýma bulayýp kýzgýn sývý yaðda arkalý önlü kýzartýn. Sosu için kýyýlmýþ dereotu, limon suyu, mayonez ve kremayý karýþtýrýn. Havuçlarý ince doðrayýn. Salatalarýn içine sos koyup balýklarla servis yapýn.  



Ynt: Soslu Mezgit By: ebu avane Date: 17 Þubat 2014, 00:06:06
Maþa-Allah çok lezzetli görünüyor. Denemek ve farklý lezzetler tatmakda fayda var.
Ynt: Soslu Mezgit By: esratüz zehra 2 Date: 17 Þubat 2014, 04:01:17
tabii farklý lezzetler tatmak çok iyi oluyor her zaman kuru fasulye pilav yemeliyiz diye bir kaide yok :D sonuçta bizde insanýz yani :D  ama gerçkten çok süper gözüküyor.  ;D
Ynt: Soslu Mezgit By: arife7d Date: 17 Þubat 2014, 14:57:35
gurmeler çok þanslý. Bütün yemeklerden tadýyorlar. Onlarýn yerinde olmak var:)
Ynt: Soslu Mezgit By: Rabia nur kaplan 8.D Date: 17 Þubat 2014, 15:10:12
Arada farklý lezzetler tatmak gerekir.Bizimle paylaþtýðýnýz için teþekkürler...
Ellerinize kollarýnýza saðlýk....

radyobeyan