Balýk Yemekleri
Pages: 1
Hamsi Tava By: hafizvuslat Date: 03 Ekim 2009, 16:37:56







Malzemeler :  

• 1 kg hamsi
• ½ çay bardaðý sývýyað
• Mýsýr unu
• Tuz
• Karabiber  


Hazýrlanýþý:

Hamsileri ayýkladýktan sonra güzelce yýkayýn. Mýsýr ununu tuz ve karabiberle karýþtýrýn. Sularý iyice süzdükten sonra hamsileri alarak mýsýr ununa batýrýn. Tavaya yað koyun ve mýsýr ununa batýrdýðýnýz hamsileri kuyruklarý tavanýn ortasýna bakacak þekilde daire olarak dizin. Orta ateþte 6-7 dakika kadar kýzarttýktan sonra bir tabak yardýmýyla çevirip diðer yüzlerini de kýzartýn ve servis yapýn.  




Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alýntýlýdýr ( Tariflerde kullanýlan resimler farklý kaynaklardan görsel amacý zenginleþtirmek için alýnmýþ olabilir )  güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeþlerimize tavsiye eder baþarýlarýnýn devamýný Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teþþekkürlerimizi sunarýz.

Tarifbul.net


radyobeyan