Balýk Yemekleri
Pages: 1
Barbunya Izgara By: hafizvuslat Date: 03 Ekim 2009, 16:11:13




Malzemeler :  

4-5 adet barbunya balýðý
2 adet biber
1 adet domates
Sosu için:
1 çorba kaþýðý zeytinyaðý
1 çorba kaþýðý limon suyu
Tuz
 

Hazýrlanýþý:

Ön hazýrlýk olarak içini temizlemek için balýklarýn karýnlarýný kesin. Ýç organlarýný çýkardýktan sonra balýklarý bol suda yýkayýn. Keskin bir býçak yardýmýyla pullarýný temizleyin. Izgarada 10 dakika piþirin ve servis tabaðýna alýn. Domatesi ve biberleri de ýzgarada piþirin. Sosu için 1 çorba kaþýðý zeytinyaðý, 1 çorba kaþýðý limon ve tuzu karýþtýrýn. Servis tabaðýna aldýðýnýz balýðýn üzerine bu sostan döktükten sonra servis yapýn.  
 



Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alýntýlýdýr ( Tariflerde kullanýlan resimler farklý kaynaklardan görsel amacý zenginleþtirmek için alýnmýþ olabilir )  güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeþlerimize tavsiye eder baþarýlarýnýn devamýný Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teþþekkürlerimizi sunarýz.

Tarifbul.net


radyobeyan