Et ve Tavuk Yemekleri
Pages: 1
Tavuk Yahnisi By: hafizvuslat Date: 01 Ekim 2009, 15:25:40







Malzemeler :  

• 1 adet tavuk göðsü,
• 2 adet soðan,
• 1 adet patates,
• 1 adet havuç,
• 1 adet kereviz,
• 1 adet kabak,
• 3 çorba kaþýðý bezelye,
• Yarým demet maydonoz,
• 1 çorba kaþýðý domates salçasý,
• 3 çorba kaþýðý margarin,
• 3 su bardaðý su,
• Tuz ve karabiber.  


Hazýrlanýþý:

Tavada yaðý kýzdýrýp yarým ay þeklinde doðradýðýnýz soðaný içine atýn.Tavuk etlerini ilave edip 5 dk. piþirin.Salçayý ve suyu ilave edin. Küçük küçük doðradýðýnýz havucu, patatesi,bezelyeyi ve baharatlarý ilave edip piþirin.En son maydonozu kýyýp içine attýktan sonra servis yapýn.  
 







radyobeyan