Et ve Tavuk Yemekleri
Pages: 1
Tavuk Şöleni By: hafizvuslat Date: 01 Ekim 2009, 15:24:27







Malzemeler :  

• 4 adet tavuk budu,
• 300 gr.mısır gevreği,
• 100 gr,galeta unu,
• 2 çorba kaşığı un,
• 2 adet yumurta,
• 2 diş sarımsak,
• 1 çorba kaşığı süt,
• 1 çorba kaşığı sıvıyağ,
• 1 çay kaşığı tuz,karabiber,
• 1 çay kaşığı kırmızıbiber,
• Kızartmak için sıvıyag


Hazırlanışı:

Tavuk butlarının dersini çıkartın.Bir kapta sütü, unu, yağı,baharatları ve mısır gevreğini karıştırıp butları bu karışıma iyice bulayın.Kızgın yağda butları kızartın.  





radyobeyan