Et ve Tavuk Yemekleri
Pages: 1
Tavuk Kanadı By: hafizvuslat Date: 01 Ekim 2009, 14:37:24






Malzemeler :  

• 6 adet tavuk kanadı,
• 2 adet patates,
• 1 çorba kaşığı yoğurt,
• 2 adet sarımsak,
• 1 çorba kaşığı salça,
• 2 çorba kaşığı zeytin yağ,
• 1 çorba kaşığı kekik,
• Kırmızıbiber ve tuz.  


Hazırlanışı:

Patatesleri soyun dilim dilim doğrayın.Çukurca bir kap içinde yoğurdu,salçayı,dövülmüş sarımsağı,zeytinyağını ve baharatları karıştırın.Tavuk kanatlarını bu karışıma bulayıp fırında pişmesi için fırın poşetine yerleştirin.Fırında 200 derecelik ısıda 20 dk. kadar pişirin.  





radyobeyan