Sosisli Tavuk By: hafizvuslat Date: 01 Ekim 2009, 14:20:41

Malzemeler :
• 3 parça dövülmüþ Tavuk Eti
• 3 adet Sosis
• 1 adet Domates
• 2 adet Sivri Biber
• 1 çorba kaþýðý Salça
• 1 su bardaðý sýcak Su
• Kekik, Kýrmýzýbiber
• Karabiber, Tuz
Hazýrlanýþý:
Tavuk etlerinin üzerine tuz ve karabiber serpip bekletin. Tavuk etlerin ortasýný açýp birer adet bütün sosis koyarak rulo þeklinde sarýn. Etleri fýrýn tepsisine yada tencereye dizin. Üzerine küçük küçük dilimlediðiniz domatesleri ve sivribiberleri koyun. Baharatlarý ve salçalý suyu etlerin üzerine dökün. Fýrýnda 20 dk. kadar piþirin. Süslemek için minik domatesler ve sivribiber kullanýlabilir.