Et ve Tavuk Yemekleri
Pages: 1
Biberiyeli Tavuk By: hafizvuslat Date: 30 Eylül 2009, 14:27:28





Malzemeler :    

• 250 gr kuþbaþý tavuk
• 80 gr kuru soðan
• 1 diþ sarýmsak
• 4 gr biberiye
• 10 ml yoðurt suyu


Hazýrlanýþý:

Kuþbaþý tavuklarý kapaklý cam bir kaba alýn. Soðaný iri parçalar halinde doðrayýn, tavuklarla harmanlayýn.Sarýmsaðý ince kýyýn malzemeye ekleyin. Son olarak biberiye ve yoðurt suyunu da katýp karýþtýrýn. Kabýn kapaðýný kapayýn. Buzdolabýnda bir kaç saat bekletin. Çýkarýp yaðlý kaðýda koyun, paket yapýn. Kenarlarýný sýkýca kapatýn. 220 derecedeki fýrýnda 30-35 dk. kadar piþirin





radyobeyan