Tart Hamuru By: hafizvuslat Date: 28 Eylül 2009, 13:02:04

Malzemeler :
• Un 1000 g
• Pudra þekeri 600 g
• Yumurta beyazý 30 g
• Vanilya az miktar
Hazýrlanýþý:
Un tezgah üzerine elenip, ortasý havuz gibi açýlýr. Açýlan kýsma Alba, yumurta beyazý, pudra þekeri ve vanilya konur.
Malzemeler açýlan çukurda krem haline gelinceye kadar elle yoðrulur. Daha sonra un ile beraber hamur lastiklendirilmeden yavaþça yoðrulmaya devam edilir.
Hazýrlanan hamur buzdolabýnda 30 dakika dinlendirilir. Dinlendirilmiþ hamur merdane ile açýlýp istenilen yerde kullanýlýr.
Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alýntýlýdýr ( Tariflerde kullanýlan resimler farklý kaynaklardan görsel amacý zenginleþtirmek için alýnmýþ olabilir ) güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeþlerimize tavsiye eder baþarýlarýnýn devamýný Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teþþekkürlerimizi sunarýz.
Tarifbul.net