Hamur Ýþleri
Pages: 1
Steak Mushroom Pie By: hafizvuslat Date: 28 Eylül 2009, 12:31:13






Malzemeler :  

1 kg bonfile
2 adet orta boy soðan
400 gr mantar
1 diþ sarýmsak
100 gr gravy sos(yada koyulaþtýrýlmýþ et suyu)
tuz
karabiber
4 adet milföy hamuru
2 Adet yumurta sarýsý

 


Hazýrlanýþý:

Bonfileler kuþbaþý doðranýr. Geniþ bir tencerede sotelenir. Daha sonra mantar ve soðanlar tencereye atýlýr. Et suyunu çekinceye kadar sotelenir ve et suyu eklenir. 30 dakika orta ateþte piþer. En son bir tepsiye bir kat milföy dizilir üzerine yapýlan karýþýmdan bir kaþýk bir kat milföy üzerine karýþýmdan ve son milföyü de kattýktan sonra milföyün üzerine yumurta sarýsý sürülür ve 200°C ýsýtýlmýþ fýrýnda 15 dakika milföylerin yüzeyleri kýzarana kadar piþirilir. Tepsiden kare bir þekilde kesilir tabaða alýnýr üzerine kendi sosu dökülür. Mevsim sebzeleri ile servis edilir.
 
 




Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alýntýlýdýr ( Tariflerde kullanýlan resimler farklý kaynaklardan görsel amacý zenginleþtirmek için alýnmýþ olabilir )  güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeþlerimize tavsiye eder baþarýlarýnýn devamýný Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teþþekkürlerimizi sunarýz.

Tarifbul.net


radyobeyan