ilimdunyasi.com Haberleri
Pages: 1
Saldırıyı en iyi özetleyen karikatür By: halim Date: 09 Ocak 2015, 02:19:11
Saldırıyı en iyi özetleyen karikatür



Latuff'un karikatürü en çok paylaşılan karikatürlerden biri oldu

Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'nun ofisine yapılan saldırı tüm dünyada lanetlenirken bu saldırının amacının İslamofobi'yi arttıracağına dikkat çekiliyor.

Saldırının Müslümanlara zarar vermeyi amaçladığına dair bir çok yorum yapılırken konuyu en veciz şekilde çizen Middle East Monitor'den Carlos Latuff oldu. Latuff'un karikatürü en çok paylaşılan karikatürlerden biri oldu.

Risale Haber

Ynt: Saldırıyı en iyi özetleyen karikatür By: MEHMET/8/A/ENES Date: 09 Ocak 2015, 11:31:11
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatüh,  Rabbim İslam ' ı dimdik ayakta tutsun.  İslam'a ve gerçek Müslüman' a gelecek her türlü zararı def eylesin
Ynt: Saldırıyı en iyi özetleyen karikatür By: Sevde38 Date: 09 Ocak 2015, 14:56:54
Siyasi, politik ilişkileri istedikleri gibi yönlendirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Son olarak İstanbul'daki bombalı saldırıda bir Rus'un kullanılması da son yıllarda ülkemizin Rusya ile izlediği olumlu politikalara darbe vurmaktaki ilk adım olabilir. Biz iyi şeyler Yaptıkça etrafta köstek olmak isteyenler artacaktır elbet.
Bu karikatür fazla değil, birkaç yıl önce çizilse birçok kişi idrak edemeyebilirdi. Olanları güzel bir şekilde anlatmış . Tebrikler Latuff
Ynt: Saldırıyı en iyi özetleyen karikatür By: elifbenal7a Date: 09 Ocak 2015, 16:11:07
Allah İslama zarar gelecek şeyleri esirgesin... Rabbim Ülkemizdeki kara bulutları kaldırsın ...Anlayabilene çok şey anlatan bir karikütür...
Ynt: Saldırıyı en iyi özetleyen karikatür By: sumeyye Date: 09 Ocak 2015, 19:21:04
s.a.. ,  maalesef muslumanlara karsi tepkiler cogaldi..Fransa karisti iyice..Amaclarina ulasmak için ayarladiklari iki uc tane genc o kadar kisiyi katledip kaciyorlar bunun faturasinida butun muslumanlara cikariyorlar...!! Duanizda unutmayin kardeslerim daha fazla buyumesin insaallah.
Ynt: Saldırıyı en iyi özetleyen karikatür By: saniye Date: 09 Ocak 2015, 20:44:20
Ve aleykumusselam ve rahmetullahi. Müslüman devletlerin güçlenmesni istemiyorlar. Bu konuda türlü türlü oyunlar yapiyorlar. Rabbim yar ve yardımcımız olsun dualarımız kardeşlerimizle.
Ynt: Saldırıyı en iyi özetleyen karikatür By: Rüveyha Date: 09 Ocak 2015, 21:42:08
Ve aleykumusselam ve rahmetullah. Evet Sümeyye kardeşim ben de haberlerde izledim Fransada olaylar karışık. Rabbim tez zaman da feraha kavustursun inşaAllah. Islam karşıtlarina Mevlam fırsat vermesin inşaAllah.
Ynt: Saldırıyı en iyi özetleyen karikatür By: Rukiye Çekici Date: 14 Ocak 2015, 18:13:57
Müslümanlara kimse zarar veremez.. Çünkü bizleri ayakta tutan İSLAM dinidir...

radyobeyan