Yaş Pastalar
Pages: 1
Kestane Püreli Milföy Pastası By: hafizvuslat Date: 21 Eylül 2009, 11:41:29



Malzemeler :  

• 300 gr. kestane,
• 1 su bardağı toz şeker,
• 4 parça milföy hamuru,
• 3 çorba kaşığı pudra şekeri,
• 1 çay bardağı süt.  


Hazırlanışı:

Kestaneleri suduktan sonra haşlayın.Şekeri ilave edip 1 taşım kaynatın.Kestaneleri çatalla ezerek püre haline getirin.Milföy hamurlarını dikdörtgen biçiminde 1 cm. kalınlığında açıp çatalla hamurun yüzeyine batırarak dekiler oluşmasını sağlayın.

Fırın tepsisinde 25 dk. kadar pişirip soğutun.Hamurun üzerine kestane püresinden sürüp diğer hamuru koyun. Aynı işelemi 3-4 kat olana dek tekrarlayın.Üzerine pudra şekeri serptikten sonra servis yapın.  





radyobeyan