Sebze Yemekleri
Pages: 1
Kumpir By: hafizvuslat Date: 20 Eylül 2009, 01:22:40







Malzemeler : 

• 4 adet büyük boy patates
• 300 gr beyaz peynir
• 1 çorba kaþýðý pul biber
• 1 kaç dal dereotu
• 4 adet taze soðan
• 2 çorba kaþýðý tereyaðý
• 2 adet domates
• Yeteri kadar tuz, karabiber 


Hazýrlanýþý:

Beyaz peynir ve domatesleri küp þeklinde doðrayýn. Taze soðan ve dereotunu iyice kýyýn.Domates, taze soðan, peynir, pul biber, karabiber ve tuzu karýþtýrýn.

Alüminyum folyoya sarýlý patatesleri 220 derece fýrýnda 1 saat piþirin. Patatesler ýlýndýðýnda ortasýndan yarýn. Tereyaðýný çatalla patatese yedirin. Hazýrladýðýnýz içle içini doldrup servise sunun. 


radyobeyan