Sebze Yemekleri
Pages: 1
Karnabahar Pane By: hafizvuslat Date: 20 Eylül 2009, 00:57:05






Malzemeler :  

• 1 adet orta boy karnabahar
• 1 çay bardaðý niþasta
• 1 çay bardaðý soda
• Yeteri kadar tuz
• 1,5 su bardaðý sývý yað
• 4-5 dal maydanoz
• 1 kase yoðurt  


Hazýrlanýþý:

Karnabaharlarý yýkayýp bütün olarak tencereye alýn. Üzerine tuz serpip üzerini geçecek kadar kaynar su ilave edin. Daðýlmadan haþlayýn. Soðuyunca çiçek çiçek ayýrýn. Bir kasede un, niþasta, tuz ve sodayý iyice karýþtýrýn.Tavada sývý yaðý kýzdýrýn.

Çiçekleri bulamaca bulayýp iki tarafýný çevirerek kýzartýn. Servis tabaðýna alýn. Sarýmsaðý dövüp maydanozu ince kýyýp yoðurda karýþtýrýn. Bu sosla birlikte servise sunun.  





Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alýntýlýdýr ( Tariflerde kullanýlan resimler farklý kaynaklardan görsel amacý zenginleþtirmek için alýnmýþ olabilir )  güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeþlerimize tavsiye eder baþarýlarýnýn devamýný Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teþþekkürlerimizi sunarýz.

Tarifbul.net


radyobeyan