Gardiyanlara da başörtüsü özgürlüğü By: ehlidunya Date: 22 Kasım 2013, 02:53:52
Gardiyanlara da başörtüsü özgürlüğü
Demokratikleşme Paketi çerçevesinde kamuda getirilen başörtüsü özgürlüğüne cezaevlerinde görev yapan infaz koruma memurları da kavuştu.
Demokratikleşme Paketi çerçevesinde kamuda getirilen başörtüsü özgürlüğüne cezaevlerinde görev yapan infaz koruma memurları da kavuştu.
Cezaevlerindeki soru işareti, kılık kıyafet yönetmeliğinde yapılan değişikliğin ardından ortaya çıktı. Bazı başsavcılıklar, bakanlıktan ceza infaz kurumlarındaki uygulamaya ilişkin görüş istedi. Cevap Bakan Sadullah Ergin adına Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Vekili Enis Yavuz Yıldırım'dan geldi.
Cevapta “Resmi elbise giymek zorunda olanlar” ibaresinin “Emniyet hizmetleri, hâkimler, savcılar, TSK'da görev yapanlar” şeklinde değiştirildiği hatırlatıldı ve “Cezaevleri ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde görev yapan personelden isteyenler başörtüsü takarak çalışabilecektir” denildi. AB, polis, asker ve yargı mensuplarının özgürlek kapsamı dışında tutulmasını eleştirmişti.
Türkiye
Ynt: Gardiyanlara da başörtüsü özgürlüğü By: ebu avane Date: 22 Kasım 2013, 12:29:47
Hay maşallah cuma; bereketi, mutluluğu, hayrı beraberinde getirdi ... Rabbim yolumuzu herdaim açık eylesin.
Ynt: Gardiyanlara da başörtüsü özgürlüğü By: Rüveyha Date: 22 Kasım 2013, 12:39:09
MaşaAllah..Rabbim kardeşlerimizin, bizlerin yüzünü güldürdü şükür..Rabbim engeller çıkarmasın, daim olsun mutluluğumuz inşaAllah