Fasulye Tursusu Kavurmasi By: hafizvuslat Date: 19 Eylül 2009, 19:12:55

Malzemeler :
1 kaþýk tereyaðý
2 tabak fasulye turþusu
2 adet orta boy soðan
1-2 kaþýk sývý yað
Hazýrlanýþý:
Fasulye turþusu bol suda yýkanýr. Tuzu çýkýnca küçük parçalar halinde doðranýr. Tavada eritilmiþ tereyaðýnýn içine ince doðranmýþ soðanlar ve sývý yað ilave edilerek pembeleþinceye kadar karýþtýrýlýr. Daha önceden doðranan turþular katýlarak karýþtýrýlýr. Ateþin altý kýsýlarak tavanýn kapaðý kapatýlýr ve beþ, on dakika piþmeye býrakýlýr. Sýcak olarak servis yapýlýr
Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alýntýlýdýr ( Tariflerde kullanýlan resimler farklý kaynaklardan görsel amacý zenginleþtirmek için alýnmýþ olabilir ) güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeþlerimize tavsiye eder baþarýlarýnýn devamýný Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teþþekkürlerimizi sunarýz.
Tarifbul.net