Ynt: Gül değil dünya By: sumeyye Date: 23 Haziran 2015, 06:09:50
s.a.. , amin ecmain insaallah..BU mübarek ay firsat aslinda gafletten uyanmanin ve kendine gelmenin zamanidir..Rabbim c.c rahmetiyle muamele eylesin insaallah.
Ynt: Gül değil dünya By: ikranur 7d Date: 23 Haziran 2015, 12:35:32
VE ALEYKÜMÜSSELAM VE RAHMETULLAH VEBERAKATUH. efendimizin kokusuda gül kokusuymuş. oki hiç dünyalık işlere ve dünyada olan hiç bişeye tama etmemş.o birkere çocukken çalgılı çengili bir yere dügüne gitmek istemş merak ediyormuş. oraya gittiginde allah c.c. efendimizi günaha sokmak istememş.oradaki agacın altına oturunca uyuya kalmş.dugun bitmş efendimiz öle uyanmış bakamadn. bizim şimdiki insanlarımız bi dügün olsa erkk bayanlar karışık oynuyo bide üstüne üstlük halayda haram olanlar elele tutuşuyor.dahada fazla günaha giriyorlar haberleri yk.. allahım ıslah eylesn.allhım kör gözlerini açsın inşllh.
Ynt: Gül değil dünya By: yagmur_7-c Date: 01 Temmuz 2015, 15:25:13
Esselamu aleykum;
Gül değil dünya tiken tiken...İnsanı içten içten dikenliyor yalan dünya ...Farkına çok zor varıyoruz...Onun yalanlarına ,sahte güzelliklerine ,aldatmacalarına kanıyoruz...Bizimle oyun oynuyor ama farkında olamıyoruz..Rabbim yalan dünyanın oyunlarını farkettirsin inşalalh..
radyobeyan