Ýz Býrakanlar
Pages: 12
Ynt: Kalp By: Sümeyye Þahiner7B Date: 30 Aralýk 2015, 21:05:38
Esselamu Aleykum ;
Söz söylemekle olmaz . Ona kalbin onay vermesi gerekir . O söze inanmasý gerekir . Aðýz güzel söz söyleyebilir ama kalp onu onaylamazsa o söz söz deðildir .Yüce Mevla'm bizleri kalbi temiz kullarýndan eylesin .Rabb'im c.c. razý olsun  ÝnþAllah Amin .
Ynt: Kalp By: Alican 7-B Date: 30 Aralýk 2015, 21:09:41
Selamun aleyküm. Söylediðimiz þeyler gönülden çýkmalý sadece dilden deðil. Yaptýðýmýz iþi dil ile deðil gönül ile yapmalýyýz. Allah c.c razý olsun.
Ynt: Kalp By: Sümeyye Þahiner7B Date: 06 Ocak 2016, 15:20:08
Esselamu Aleykum ;
 Bütün ibadetlerimizi içimizden kalbimizden gelerek yapalým inþAllah . Baþkasýnýn önüne iyi konuþupta arkasýndan kötü konuþmayalým inþAllah Bütün sözlerimizi kalp ile söyleyelim inþAllah Amin
Ynt: Kalp By: Yaðmur Gümüþ 8-B Date: 06 Ocak 2016, 15:27:07
Bismillah...
Güzel söz söylemek kalp ile olmalýdýr. Sadece dil olan güzel sözün hiçbir anlamý yoktur. Bizlerde bütün güzellikleri içten yapmalýyýz.
Allah cc. razý olsun.
Ynt: Kalp By: rabiayldz Date: 03 Þubat 2016, 22:26:44
Ve aleykümselam.
Her ibadeti kalbimizden gelerek yaparýz inþAllah.
Allah bütün ibadetlerimizi kabul eyler inþAllah.
Allah zor durumda olanlara yardým etsin.(AMÝN).
Allah c.c razý olsun.
Ynt: Kalp By: Bilal2009 Date: 10 Þubat 2016, 08:31:04
Ve aleykümüsselam ve rahmetüllah.  Dil ile her þey söylenebilir. Ancak asýl olan kalpte olandýr. Rabbim bizleri kalpten iyi söz söyleyenlerden eylesin. Rabbim paylaþým için razý olsun.

radyobeyan