Sebze Yemekleri
Pages: 1
Etli Taze Fasulye By: hafizvuslat Date: 11 Eylül 2009, 11:08:54




Malzemeler:

2 adet kuru soðan
yarým kg. kuþbaþý et
1 kg. taze fasulye
2 adet domates
yarým çay bardaðý zeytinyaðý
1 yemek kaþýðý tatlý toz biber
tuz
1 su bardaðý kaynar içme suyu


Hazýrlanmasý:

Soðaný ve etleri tavaya alýn, etler býraktýklarý suyu çekene kadar kavurun.
Tuz ve su hariç kalan malzemeleri ekleyip 15-20 dakika kavurun. (mümkün olduðunca uzun kavurmalýsýnýz)
20 dakikanýn sonunda 1 bardak kaynamýþ iyi suyu ekleyip fasulyeler yumuþayana kadar piþirin.
Tuzunu ayarlayýp servis yapýn.





Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alýntýlýdýr ( Tariflerde kullanýlan resimler farklý kaynaklardan görsel amacý zenginleþtirmek için alýnmýþ olabilir )  güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeþlerimize tavsiye eder baþarýlarýnýn devamýný Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teþþekkürlerimizi sunarýz.

Tarifbul.net


radyobeyan