Etli Taze Fasulye By: hafizvuslat Date: 11 Eylül 2009, 11:08:54

Malzemeler:
2 adet kuru soðan
yarým kg. kuþbaþý et
1 kg. taze fasulye
2 adet domates
yarým çay bardaðý zeytinyaðý
1 yemek kaþýðý tatlý toz biber
tuz
1 su bardaðý kaynar içme suyu
Hazýrlanmasý:
Soðaný ve etleri tavaya alýn, etler býraktýklarý suyu çekene kadar kavurun.
Tuz ve su hariç kalan malzemeleri ekleyip 15-20 dakika kavurun. (mümkün olduðunca uzun kavurmalýsýnýz)
20 dakikanýn sonunda 1 bardak kaynamýþ iyi suyu ekleyip fasulyeler yumuþayana kadar piþirin.
Tuzunu ayarlayýp servis yapýn.
Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alýntýlýdýr ( Tariflerde kullanýlan resimler farklý kaynaklardan görsel amacý zenginleþtirmek için alýnmýþ olabilir ) güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeþlerimize tavsiye eder baþarýlarýnýn devamýný Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teþþekkürlerimizi sunarýz.
Tarifbul.net