Salatalar
Pages: 1
Haydari By: hafizvuslat Date: 10 Eylül 2009, 15:22:44


Malzemeler :

2 su bardaðý süzme yoðurt
1/2 demet dereotu
3 diþ sarýmsak
1 çorba kaþýðý zeytinyaðý
1 çay kaþýðý tuz


Yapýlýþý :

Yoðurdu bir kaba alýp (eðer normal yoðurt kullanacaksanýz, yoðurdu havlu peçete üzerine koyup altýna tel süzgeç ve onun da altýna bir tabak koyarak buzdolabýnda suyunun süzülmesini saðlayýn.) içine ince kýyýlmýþ dereotunu, dövülmüþ sarýmsaðý ve tuzu koyup karýþtýrýp servis tabaðýna koyun. Üzerine zeytinyaðýný gezdirip dereotuyla süsleyerek servis yapýn.
Afiyet bal þeker olsun.




Tüm yemek tariflerimiz tarifbul.net üzerinden alýntýlýdýr ( Tariflerde kullanýlan resimler farklý kaynaklardan görsel amacý zenginleþtirmek için alýnmýþ olabilir )  güvenilir bir yemek tarifi sitesi olan sitemizi tüm kardeþlerimize tavsiye eder baþarýlarýnýn devamýný Yüce ALLAH'tan niyaz ederiz. Tarifbul.net Ailesine teþþekkürlerimizi sunarýz.

Tarifbul.net


radyobeyan