Yemek ve Pasta Tarifleri
Pages: 1
Kabaklı Omlet By: hafiza aise Date: 05 Ağustos 2012, 14:33:30
Kabaklı Omlet


4 yumurta
2 kabak
50 gr.kaşŸar
4 adet yeşŸil soğŸan
çeri domates
sıvıyağŸ
tuz
karabiber

HAZIRLANIŞI: Kabakları yuvarlak ve ince bir şŸekilde doğŸrayarak sıvıyağŸda soteleyin. Bir süre soteledikten sonra üzerine ince doğŸranmışŸ taze soğŸan ve dere otunu da ilave ederek bir süre daha soteleyin, tuzunu ve baharatını ayarlayın. DiğŸer taraftan yumurtaları bir kapta çırpın.

Üœzerine tuz ve kaşŸar peyniri rendesini ekleyerek karışŸtırın. Sotelenen kabakların üzerine yayın. Çift taraflı pişŸirin.



radyobeyan