Televizyonun başköşede olduğu her ev işgal altındadır By: reyyan Date: 24 Şubat 2012, 19:12:12
'Televizyonun başköşede olduğu her ev işgal altındadır'
Konya'nın Karapınar ilçesinde faaliyet gösteren Sevgi Pınarı Derneği, "Aile İçi İletişim" konulu konferans düzenlendi. Konya'nın Karapınar ilçesinde faaliyet gösteren Sevgi Pınarı Derneği, "Aile İçi İletişim" konulu konferans düzenlendi. Eğitimci-Yazar Üçler Avcı'nın konuşmacı olarak katıldığı konferansa üyeler yoğun ilgi gösterdi.
Eğitimci-Yazar Üçler Avcı, "Günümüzde maddi düşüncelerden arınmış, geleceği planlayan ve öğrencilerini huzurlu ve donanımlı bir şekilde yetiştirme idealinde olan kurum ve kuruluşlara ihtiyaç var ve bu ihtiyaç giderek artmaktadır." dedi.
Aileleri yıkan temel nedenlerin başında televizyonun geldiğini savunan Avcı, "Televizyonun başköşede olduğu her ev işgal altındadır. Çocukları ile ilgilenmeyen anne ve babanın çocuklarıyla başka birisi ilgileniyor. Bunların en başında televizyon geliyor." şeklinde konuştu.
Katılımlarından dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür eden Sevgi Pınarı Derneği Başkanı Ünal Karagöz, hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.
haberaktüel
Ynt: Televizyonun başköşede olduğu her ev işgal altındadır By: melikebat Date: 25 Şubat 2012, 01:27:38
inşallah başarılı olurlar.
Ynt: Televizyonun başköşede olduğu her ev işgal altındadır By: zahdem Date: 25 Şubat 2012, 01:33:38
eskiden sedirler, insanlar birbirlerini görecek şekilde yapılırken ;şimdi ise oturma grupları tv ye göre ayarlanıyor.
Ynt: Televizyonun başköşede olduğu her ev işgal altındadır By: sumeyye Date: 25 Şubat 2012, 02:47:27
Bu konudaki konferansları çoğalır inşaallah..Çocuk yetiştirirken tv izlenimini bir şekilde sınırlandırmak gerekiyor..
Ynt: Televizyonun başköşede olduğu her ev işgal altındadır By: saniyenur Date: 25 Şubat 2012, 06:46:45
Çocuklar gerekli gereksiz her şeyi izliyorlar. Çoğu dizi edepsizliklerle dolu..bu konuda çok dikkat etmek gerekir. Tv yi hayra kullanmak gerekli.
Ynt: Televizyonun başköşede olduğu her ev işgal altındadır By: sümeyra Date: 25 Şubat 2012, 12:46:24
İzlediklerimizin bir de şuur altına hitab eden kısmı var ki,bu gözle görünenlerden daha fazla mesajı beyne kaydediyor..Bu konuda ne kadar zarar gördüğümüzün farkında bile olamıyoruz..En iyisi düğmeye dokunup kapatmak ve hayırlı işlerle meşgul olmak..İnşaallah..