ilitam ,arapça klavye, ilahiyat, önlisans > Forum > ๑۩۞۩๑ Fotoğraf & Resim Paylaşım Dunyası ๑۩۞۩๑ > Resimler > Resimli Konular > Ben Sâdece Seni İstiyorum
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ben Sâdece Seni İstiyorum  (Okunma Sayısı 926 defa)
08 Aralık 2010, 02:46:32
Ekvan
Varlıklar, alemler, dünyalar. (Evren).
Tecrübeli Üyeler
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 19.233


« : 08 Aralık 2010, 02:46:32 »




Ben Sâdece Seni İstiyorum


"Yâ Rabbî..!

Dünyâda, bana neyi takdir etmiş isen,

Onların hepsini düşmanlarına ver.

Âhirette benim için hangi nîmetleri ihsân etmeyi takdir etmiş isen,

Onları da dostlarına ver.

Ben sâdece seni istiyorum."

(Rabia-tul Adevıyye)

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.038


View Profile
Re: Ben Sâdece Seni İstiyorum
« Posted on: 21 Eylül 2019, 20:32:17 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Ben Sâdece Seni İstiyorum rüya tabiri,Ben Sâdece Seni İstiyorum mekke canlı, Ben Sâdece Seni İstiyorum kabe canlı yayın, Ben Sâdece Seni İstiyorum Üç boyutlu kuran oku Ben Sâdece Seni İstiyorum kuran ı kerim, Ben Sâdece Seni İstiyorum peygamber kıssaları,Ben Sâdece Seni İstiyorum ilitam ders soruları, Ben Sâdece Seni İstiyorumönlisans arapça,
Logged
08 Aralık 2010, 11:48:00
Ekvan
Varlıklar, alemler, dünyalar. (Evren).
Tecrübeli Üyeler
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 19.233


« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2010, 11:48:00 »



    Maşaallah..Nasıl bir yürektir bu böyle..

   Allah (c.c.)razı olsun..
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
08 Aralık 2010, 11:50:15
Zehibe

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 31.682



Site
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2010, 11:50:15 »

Nasıl bir yürek sadece Allah c.c. aşkı ile yanan bir yürek gayrısı onu ilgilendirmiyor maşaAllah barekallah...

Rabbim bizlere de bu aşkdan bir damla nasip eylesin...

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
08 Aralık 2010, 12:27:14
Safiye Gül

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 15.436


« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2010, 12:27:14 »

Amin amin.Böyle bir aşk olduktan sonra ne gam uğrar bu yüreğe ne tasa.Rabbim kalpleri yalnız onun için atan kullarından eylesin.Dua ile..
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
09 Aralık 2010, 19:59:35
Salihalp

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 1.265


« Yanıtla #4 : 09 Aralık 2010, 19:59:35 »

"bana Sen'i gerek Sen'i"


[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Moderatöre Bildir   Kayıtlı
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &