> Forum > ๑۩۞۩๑ İlim Dünyası Online Dergi Dünyası ๑۩۞۩๑ > Semerkand Aylık Aile Dergisi > Sizden Gelenler > Sizden gelenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizden gelenler  (Okunma Sayısı 717 defa)
15 Eylül 2011, 12:23:21
Safiye Gül

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 15.436


« : 15 Eylül 2011, 12:23:21 »



SİZDEN GELENLER

Nisan 2010 55.SAYI


SEMERKAND GÖNÜLLÜLERİ FEDAKARCA ÇALIŞIYORLAR

Kıymetli Semerkand Aile çalışanları; mektup yazmayalı çok uzun zaman oldu. Nerden başlayacağımı, ne yazacağımı bilmiyorum. Klasik olacak ama ben de ilk sayıdan beri derginizi hep takip ettim. Özellikle M. Saki Erol’un başyazılarını. Ve özellikle hizmeti ele alan sayıyı. Beni çok duygulandırdı, 6 sene öncesine götürdü. Gerçekten çok güzeldi. Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Ben 26 yaşında 4 yıllık evli bir bayanım. Mektubumu Tokat merkezden yazıyorum. Burada Semerkand yayınlarının satış sorumluları çok fedakarca çalışıyorlar. Poşet poşet kitapları, dergileri hiç şikayetlenmeden oradan oraya taşıyorlar. Rabbim onlara da sizlere de güç kuvvet versin. Emeklerinizi karşınıza çıkarsın. Bulmacalarınızı her ay çözüyordum ama size göndermek nasip olmamıştı. Bu ay da şifreyi buldum. 2.5 yaşındaki kızımın çeyizine hediye olarak kitap koymak için size mektup yazmaya karar verdim. İnşallah kitaplardan bir tanesi de bize çıkar. Çıkmazsa da sorun değil, yine yazarım. Hepiniz Allah’a emanet olun.
GÜLŞEN DOĞAN / TOKAT

ÇEVREMİN DE FAYDALANMASINA ÇABALIYORUM

Değerli Semerkand Aile Dergisi; sizden gelen bu dergileri çok beğeniyor, kültürümüzün de geliştiğini düşünüyorum. Kendim yararlandığım gibi çevremin de faydalanmasına çaba gösteriyorum. Ben Hollanda’da Alkmaar şehrinde kalıyorum. Ve bizler burada çocuklarımızı kaybetmemek için çok çaba harcıyoruz. Sizin derginizde fotoğraf köşenizi gördüm ve bunun da iyi fırsatlardan birinin olduğunu düşünerek ben de fotoğraflar göndermek istedim. Umarım bizler için de bir şeyler yaparsınız. Bu üç fotoğrafı bir arada yayınlarsanız çok sevinirim. Bunlar komşularımın çocuklarının fotoğrafları ve ben onlar için güzel bir sürpriz yapmak istiyorum.  Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
RAHİME ÇAM / HOLLANDA

GÖNLÜMÜZE TAHT KURDUNUZ

Değerli Semerkand gönüllüleri öncelikle şunu belirtmek isterim ki sizler bizim gönlümüze taht kurdunuz. İnşallah diğer insanların da gönlüne girmeyi başarırsınız. Yolunuz açık, bahtınız açık, gönlünüz açık olsun. Bu gün büyük oğlum M. Abdulbaki’nin doğum günüydü. Hep birlikte bu bulmacayı çözdük. Umarım sizleri sıkmadık. Bizlere dua edin, büyüklerimiz de size dua etsin.
BALCI AİLESİ / NİĞDE

DERGİMİZ GEÇ GELİYOR

Saygıdeğer Aile Dergisi yetkilileri, dergi elimize geç ulaşıyor. Eğer daha erken gönderirseniz iyi olur. Dergi elimize ayın on birinde geçti. Biz de on ikisinde şifreyi gönderiyoruz. Artık kaç günde size ulaşır bilmiyorum. İnşallah yetişir.
ŞÜKRAN GİDİŞLİ / GAZİANTEP

“TÜKETİYORUZ AMA NEYİ?” YAZISI HAKKINDA

İnternette dolaşırken tesadüfen girdim siteye önce yazınızın başlığı çekti “beni oku” der gibi. Sizinle aynı fikirde olduğumu bilmenizi istedim. İnsanlar o kadar çok tüketim çılgını olmuş ki aslında hayatımıza empoze edilmeye çalışan fikirlerin farkına bile varamıyorlar. Özellikle özel günler hayatımıza zorla sokulmaya çalışılıyor, siz kendinizi geri çekseniz bile bu size yakınlarınız tarafından doğruymuş gibi, aslında olması gereken bir şeymiş gibi hissettiriliyor. Sizden ricam bir sonraki yazınız veya daha sonra özellikle bu “özel günler” dedikleri günler için bir yazı kaleme almanız. (Takip edeceğim yazıp yazmadığınızı :))
RUKİYE KİZİR

BİZİM KABIMIZDA NE VAR ACABA?

Dergimizin Mart sayısındaki “Fitne Ateşine Dokunmak” konusunu çok beğendim. Yazarın ellerine sağlık… Zaten ilk cümleler o kadar çarpıcı ki insan tüm yazıyı okumadan geçmek istemiyor. “Yılan tıslar, bülbül şakır; herkes ahlakının gereğini yerine getirir, kendinde olanı sunar.” Bunu okuyunca şöyle bir durup düşünüyor insan; bizim kabımızda ne var acaba diye. Ne var ki ne sunuyoruz çevremize? Güzel insan olabilmek ümidiyle…
AYŞE KEÇE / KAHRAMANMARAŞ

GÜL KOKULU SEMERKAND AİLEMİZ

Bizim sevgili, muhabbetli, hizmet ehli, canımız; AİLEMİZ! Maşallah, ne kadar güzel oluyor dergilerimiz, her ay yolunu gözlüyoruz. Allah Teala Sadat-ı Kiram Efendilerimiz’den  razı olsun. Onların himmeti, bereketi, nazarı oldu mu işler nasıl da güzelleşiyor, muhabbetli oluyor. Dergimiz, radyomuz, kanalımız, kitaplarımız… Hepsi de ayrı bir güzel. Allah sizlerden razı olsun, hizmet yapıyorsunuz. Hem de olması gerektiği gibi; çok güzel, baştan savma değil. Ben Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencisiyim. Sadat’ın himmetiyle Rabbim nasip etti, hepinizden dua istiyorum. Rabbim inşallah rızası için okuyup çalışıp rızası için hizmet etmeyi nasip etsin, niyetimizi halis eylesin, yolundan şaşırtmasın. Derslerimiz çok yoğun, Allahım inşallah kolaylık verir. Kardeşim Tuba da İmam Hatip Lisesi 2. sınıfta. O da inşallah ilahiyat istiyor. Annem de hamdolsun hizmetlere katılıyor. Hepimiz dualarınızı istiyoruz.
Allah’a emanet olun; gül kokulu “SEMERKAND AİLEMİZ…”
MERVE ÜNSAL / KAYSERİ

DERGİNİZ ÇOCUKLARIMIN BİLE İLGİSİNİ ÇEKİYOR

Değerli Semerkand Aile; öncelikle her ay yayınladığınız dergiyi beğenerek okuyoruz. Derginiz çocuklarımın bile ilgisini çekiyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.
AYŞEGÜL ARSLAN / KAYSERİ

BİZLERE KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRIYORSUNUZ

Semerkand Ailem; dergimizde çocuk sağlığını ve gelişimini ele aldığız için Allah sizlerden razı olsun. Bizlere her ay kitap okuma alışkanlığı veriyorsunuz hem de yeni bilgiler edinmemizi sağlıyorsunuz. Sizlere bir sorum olacaktı; inşallah dergimizde cevabını yayınlarsınız. Benim başıma da gelmekle beraber günümüz doğumlarının çoğunda bu olayla karşı karşıya kalınmakta. Bebeğim doğduğunda burnunun üstünde, burun deliklerinin kenarlarında, alnının ortasında ve ensesinin ortasında kırmızı bir leke vardı. Çocuk doktoruna gösterdik; doktor “mongol lekesi” dedi. Bu lekeler geçer mi? Geçerse ne zamana kadar geçer? Geçmezse ne gibi tedavilerle geçebilir? Ve bu lekelerin neden kaynaklandığını bizlere dergimiz vasıtasıyla bildirirseniz çok memnun oluruz.
ÖZLEM TOPUZ / UŞAK

GAYRETLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Değerli dergimizin kıymetli çalışanları; bu dergi bizlere ulaşsın diye gayrette bulunduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler de biliyorsunuz ki her şey büyüklerin himmeti ile bunu unutmamak lazım. Dergimizden istifade etmeye çalışıyoruz. Allah daha güzel, daha çok satan bir dergi olmasını nasip etsin.
MUSTAFA KAVRAMA / NEVŞEHİR

GENÇLİK NİMETİ

Hazır ayın şifresini bulmuşken birkaç satır bir şeyler yazmak geldi içimden. Hepsi birbirinden güzel ama bu ayki dergi de bambaşka açıkçası. Derginin ilk sayfalarında başyazı da bir başka etkiledi: “GENÇLİK NİMETİ.” Yazının sonunda Peygamberimiz’in gençlere atıf yaptığı hadis-i şerif insana genç olduğunu hatırlatırcasına daha çok şey yapabilir düşüncesine sürükledi beni. Söylenecek çok şey var ama kelimeler yetersiz kalıyor çoğu zaman. Şimdiki de onun bir benzeri. Benim asıl söylemek istediğim yani ricam şu; hizmeti anlatmışsınız. Daha çok hizmetteki insanların hizmetten nasıl aşk ve şevk aldıklarına, hayatlarının nasıl bereketlendiğine değinmişsiniz. Benim ricam diğer aydaki konuyu hizmet nasıl olmalı, hizmette üslup nasıl olmalı, hizmetin devamlılığı nasıl olur gibisinden bir yazı. Eğer mümkünse tabi. Sizler daha iyi bilirsiniz; asıl ilacın ne olduğunu, hangi konunun yazılması gerektiğini. Ben bu dergide ve hizmetin her safhasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.
TUĞBA ŞIHOĞLU / İSTANBUL

İÇİMİZDEKİ BOŞLUĞU DOLDURUYOR

Sevgili Semerkand Aile; M. Ermiya doğduğunda Semerkand Aile yeni çıkmıştı; o günden bu güne beğeniyle okuyoruz. İçimdeki boşluğu dolduruyor Semerkand Aile. Sorunlarımın ve sorularımın cevabını bu dergide buluyorum. Bir aile ferdine değil; tüm aile fertlerine hitap ediyorsunuz. Faydalı taşların özelliklerine değinirseniz seviniriz. Şimdiden teşekkürler.
S. KARACA / ALMANYA

DERGİNİZİ OKUDUKÇA OKUYORUM

Öncelikle bu dergileri bizler için bu kadar güzel hazırladığınız için Rabbim razı olsun diyorum. Semerkand ve Semerkand Aile’yi okudukça okuyan ve diğer ayın konusunu merakla bekleyen ayrıca Semerkand görevi yapan bir okuyucunuzum. Semerkand Aile Hatırası bölümünde yer alması için kızımın fotoğrafını yolluyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
ŞİRİN KANALAN / MERSİN

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.042


View Profile
Re: Sizden gelenler
« Posted on: 19 Nisan 2024, 09:35:02 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sizden gelenler rüya tabiri,Sizden gelenler mekke canlı, Sizden gelenler kabe canlı yayın, Sizden gelenler Üç boyutlu kuran oku Sizden gelenler kuran ı kerim, Sizden gelenler peygamber kıssaları,Sizden gelenler ilitam ders soruları, Sizden gelenlerönlisans arapça,
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &
Enes