> Forum > ๑۩۞۩๑ İlim Dünyası Online Dergi Dünyası ๑۩۞۩๑ > Semerkand Aylık Aile Dergisi > Sizden Gelenler > Sizden Gelenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizden Gelenler  (Okunma Sayısı 697 defa)
25 Nisan 2012, 16:04:26
Safiye Gül

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 15.436


« : 25 Nisan 2012, 16:04:26 »



SİZDEN GELENLER

Haziran 2007 21.SAYI

Eş seçimi fevkalade anlatılmış
Derginizin bu ayki konusu tek kelimeyle mükemmel. “Hayatımızı Değiştiren Çizgi, Eş Seçimi”… Genel itibareyle gençlerin veya evliliği düşünenlerin sorunu olan eş seçimi, herkese sorulamayan ve herkesten doğru cevabı alınamayan birçok incelik içerir. Nitekim derginizde bunları fevkalade anlatmışsınız. Dilaver Selvi’nin yazmış olduğu “Tanışma Adabı” bölümü de çok hoş olmuş. Derginizde sürekli olarak konu edilen annelerimiz bizi farklı diyarlara götürmeye yeterli. Semerkand Aile son aylardaki konularıyla herkesin yolunu aydınlatmaya devam ediyor.
Salih Balcı / Niğde

“Eş Seçimi” yazısını arkadaşlarıma da okudum
Yaklaşık 1,5 senedir takip ediyorum. Önceden kitap okurdum ama açıkçası okumayı pek sevmiyordum. Dergiyi de seçerek okuyordum. 20. sayıda gençlere yönelik yazılar çoğunluktaydı ve defalarca okudum. Gençlere yönelik yazıları çoğaltırsanız sevinirim. “Eş Seçimi” yazısını okurken niyetin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım ve bu yazıyı arkadaşlarıma okudum. Çok etkilendiler.
Raziye Topçu / Erzincan

“Eş Seçimi” tam istediğim konuydu
Bu muhteşem -aman nazar değmesin- dergimizin içinde her ay beni anlatan ya da bana dokunan bir konu var. Dergiyi okurken kendimi buluyor ve rahatlıyorum. Bu ayki konular da öyle. “Eş Seçimi” konusu tam istediğim konuydu. Yaşım 19, üniversiteye hazırlanıyorum ama evlilik hiç de uzak görünmüyor. Eğer kısmetse hayırlısıyla evlenmek, yuva kurmak isterim. Ama her şey Allah’ın takdiri. Zeynep Hanım’ın yaptığı duayı inşallah ezberleyeceğim.
Havva Yavuz / Ankara

Sizi ailemiz gibi görüyoruz
Merhaba ailem, sizlere ailem diyoruz, çünkü sizi ailemiz gibi görüyoruz. Derginize 2007 yılında abone olduk ama eksik sayılarımızı bile tedarik etmeye çalışıyoruz. Çünkü dopdolusunuz ve bizim ailemiz içinde herkes sizi okuyor. Dergiyi okumak için adeta sıraya giriyoruz.
Adem Karababa / Karabük

Derginiz sayesinde o kadar çok şey öğrendim ki
Öncelikle böyle bir dergi yayınladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Aile derginiz her ay bir başka konuyla kendine o kadar bağlıyor ki okumamak elde değil. Ben yaklaşık bir senedir dergimize aboneyim. Dergimize diyorum çünkü o kadar benimsedim ki her ay geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. Ben 26 yaşında 2 çocuk annesiyim erken yaşta evlendim; tabii erken yaşta anne oldum. Ama derginizi okumaya başladığımdan bu yana çocuklar hakkında özellikle gelecek için o kadar çok şey öğrendim ki, yani kısacası derginin anne baba çocuk ilişkisi ve eşler arasındaki ilişkilere dair konularını çok beğeniyorum. Bu ayki Özlem Şahin’in yazısını çok beğendim.
Nurcan Kara / İzmit

Dergiyi çok beğendim
Bu ayki dergimiz her zamanki gibi çok güzel. “Fetih Dersleri, Taç Mahal ve Hatice Hüma Hatun” yazılarını çok beğendim, çok hoşuma gitti. Ayrıca gençlerle ilgili yazılarınızı arttırırsanız sizlere teşekkür etmeyi borç bilirim. Allah yardımcınız olsun.
Rukiye Mengüş / Adana

Sanki yaramıza bir merhem olarak çıktınız
Dergimiz tek kelimeyle harika, ilk sayıdan itibaren takip etmeye çalışıyoruz. Bu dergiyle birlikte bir kadın olarak değerlerimizi ortaya çıkarabildiğimiz takdirde toplumun en küçük yapısı olan ailenin düzeleceğini, beraberinde toplumun da düzeleceğini anladık. Şuan 18 yaşındayım. Sizin bu çalışma ve hizmetleriniz sayesinde birçok bilgiye ulaştık. İnanın sanki yaramıza bir merhem olarak çıktınız. Bu çalışmalarınızdan çok memnunuz.
Rabia Öztürk / Çorum

21. sayınızı sabırsızlıkla bekleyeceğim
Derginizi daha yeni okumaya başladım. Henüz 19. ve 20. sayınızı okudum ve çok beğendim. Gerçekten çok güzel bir dergi bence herkes okumalı. Yazılarınız insanlara ışık tutuyor. 20. sayıda “Çocuğunu Resminden Tanı” başlıklı yazı çok ilgimi çekti. Çocuk olmasam bile çizdiğim resimleri göz önünde bulundurunca fark ettim ki çok abartılı göz çiziyorum. Göz çizmeye de çok özen gösteriyorum. Bazen sırf göz çiziyorum ve gözlerim bozuk. Çocuklarla ve onların gelişim dili hakkındaki yazılarınız ilgimi çekiyor. Bu yazıların devamını bekliyorum. 21. sayınızı sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Esra Kır / Bursa

Evlendiğim ilk ayda hemen derginize abone oldum
Semerkand Dergisi’ni uzun zamandır takip ediyorum. Büyüklerimizin himmetiyle önce Mostar, sonra da Semerkand Aile Dergisi’ne kavuştuk. Ben yeni evlendim evlendiğim ilk ayda hemen derginize abone oldum. Eşim başta olmak üzere dergimizden istifade ediyoruz. Aile dergisinin sevindirici yönü, bu dergiyi bayanların çekip çevirmesi.
Mustafa Kavrama / Nevşehir

Semerkand Aile olmadan, aile olmaz!
Aile dergisi o kadar muhteşem ki… Üniversite öğrenciyim ama biz bu bilgileri hiç bir yerde almadık Üniversitede aile, evlilik vb. konularda mastır yapmak için bile büyük bir kaynak olarak görüyorum. Yayınlandığı günden bugüne takip ettiğim tek dergim. Sözün kısası; “Semerkand Aile Dergisi olmadan, aile olmaz!” diyorum.
Ali Kemal Bekar / Hatay

Teşekkür…
Derginiz çok güzel ve benim şiirimi mayıs ayındaki dergide çocuk bölümüne kaydettiğiniz için çok mutlu oldum. Umarım herkes sevmiştir şiiri. Derginiz muhteşem ve uyumlu. Yani annem ve babam diğer bölümleri okurken biz sonra ellerinden alıp çocuk bölümünü ağabeyimle okuyoruz. Çok eğlenceli. Bize de bu küçük bölümü ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Betül Bilir / Aksaray

Ayın “muhabbetli” okuyucusu
Genç bir erkek olarak, kültür ve yolumuzun “yuva” adabını öğrenmenin önemli görevlerimden olduğunu zannediyorum. Bu amaçla her ay dergimi dört gözle bekliyorum. Ne çare ki, her ay okuduktan sonra içimde müthiş bir ikilem ve kararsızlık... Bir yanım, “Dergimizi yüksek sesle haykır” diyor “tanıt, anlat, göster bu dergiyi ki herkes okusun”; diğer yanım “Dur, sakın yapma, yoksa dergin gider!” diyor. Malum; dergiyi sadece anlatmak onu tanıtmak için yeterli değil. Koklattıktan sonra iliştirmek de gerek o gülü muhatabın eline. Her ay yaşadığım bu tartışmada dergiyi elime alıp uzun uzun bakıyorum. Versem mi, saklasam mı?.. 
Mehmet Köksal / Ankara

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.042


View Profile
Re: Sizden Gelenler
« Posted on: 24 Nisan 2024, 13:35:12 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sizden Gelenler rüya tabiri,Sizden Gelenler mekke canlı, Sizden Gelenler kabe canlı yayın, Sizden Gelenler Üç boyutlu kuran oku Sizden Gelenler kuran ı kerim, Sizden Gelenler peygamber kıssaları,Sizden Gelenler ilitam ders soruları, Sizden Gelenlerönlisans arapça,
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &
Enes