> Forum > ๑۩۞۩๑ İlim Dünyası Online Dergi Dünyası ๑۩۞۩๑ > Semerkand Aylık Aile Dergisi > Sizden Gelenler > Sizden Gelenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizden Gelenler  (Okunma Sayısı 680 defa)
19 Ocak 2012, 14:16:16
Safiye Gül

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 15.436


« : 19 Ocak 2012, 14:16:16 »



Sizden Gelenler

Kasım 2007 26.SAYI

Başarılarınızı başkalarının kaleminden okumak çok hoşuma gidiyor

Dergimizin çıktığı ilk günden itibaren size ulaşıp duygularımı ve sizi ne çok sevdiğimi yazmayı çok istedim. Ama duygularımı düzgün ifade edebileceğimden emin olamadığımdan çekindim. Bu yazı ister iyi olsun ister kötü, size mutlaka ulaşıp duygularımı yazmalıydım. Çünkü ekim sayınız mükemmel… Her sayınız bir öncekinden daha güzel oluyor ama ben bu sayıyı 25 sayının içinde özel sayı ilan ediyorum. Ve sizi tebrik ediyorum.
Ne yazarsam yazayım sayının güzelliğini ifade etmeye yetmeyecek. Her sayfanın, her konusu ve her satırının altı kırmızı kalemle çizilerek döne döne bir kaç kez okunması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle muhabbet ateşi hizmetle artar, ibadetlerin özü duadır, hanımlara zaman neden yetmez, gençler ibadetle nurlanır vs. derginin tek tek her sayfası…  Bu arada derginizi elime aldığımda direk en arka sayfasını açıyorum ve sizden gelenler kısmını okuyorum; benim en çok hoşuma giden bölüm bu. Başarılarınızı başkalarının kaleminden okumak çok hoşuma gidiyor. Sizi çok seviyoruz, başarılarınızın ve güzelliklerinizin daimi olmasını temenni ediyorum.
Pınar Tulgar / İzmir

Dergim geç geliyor

Sevgili Semerkand Aile. Öncelikle hizmetlerinizden dolayı Rabbim razı olsun. Dergiyi o kadar çok beğeniyor ve seviyorum ki her ay evimize kutlu alemlerden haber geliyor sanki. Allah razı olsun. Sizden ufak bir ricam olacak; hakkınızı helal edin. Dergiyi almakta biraz geç kalıyoruz ben Ankara Etimesgut’ta oturuyorum ve dergim her ayın 29’unda falan elime geçiyor. Biliyorum tüm Türkiye’ye yetişmek zor ama rica etsem ilgili yerlere iletir misiniz?
Aysun Ebru Talop / Ankara

Eksiklikleri de söyleyelim

Sevgili arkadaşlar, derginizi ilk çıktığı günden beri takip ediyorum. Piyasadaki kadın aile dergilerine nazaran iyi bir dergi. Ancak itiraf etmeliyim ki eksikleri var. Ortaya konulan güzellikleri takdir etmek desteklemek lazım. Ancak hataları dillendirmek, ortaya çıkarmak daha güzele, mükemmele (gerçi icad-ı beşerin mükemmel olması imkan dahilinde değildir) doğru ilerlemede önemli bir araç. Dolayısıyla derginin okur bölümünde yazılanlar bana biraz da teveccühmüş gibi geliyor.
Nermin Tanıyıcı

Bu kadar güzellik yaşanırken bizim buraya neden uğramadığından yakınıyorum

Dergimiz yaklaşık bir saat önce elime geçti. Ayın on beşini iple çeker oldum. Konu başlıklarınıza bakıp birkaç konuyu okudum. “Hediyeleşmek Dargınlıkları Yok Eder”, “Evlilikte Mutluluğu Engelleyen Hallere Dikkat” ve “Ramazan’daki Rahmani Hediyelerimiz” başlıklı yazıları çok beğendim. Gerçekten eksik yönlerimizi tamamladığınız için teşekkür ederim. Ayrıca “Bizden Haberler” sayfasını okuduğumda içimde bir burukluk oluyor. farklı şehirlerde bu kadar güzellik yaşanırken buraya neden uğramadığından yakınıyorum. Umarım bu fuarlardan ben de nasibimi alırım.
Rukiye Mengüş / Adana

Evlilik yazıları bana lazım değilse de ablama, yengeme anlatıyorum

Dergimiz eylül ayınca ikinci yaşını doldurmuş. Ne mutlu!.. İnşallah uzun yıllar bize yoldaş olursunuz. Yazarlarınızdan Ayşenur Hanım’a özel selamlar… Onun mizah sayfasına çok gülüyorum. Hikaye bölümü de çok etkileyici. Aslında bütün yazılar birbirinden güzel ve eğitici-öğretici. Evlilik yazıları bana lazım değilse de ablama, yengeme anlatıyorum.

Eskiden bulmaca bile çözemezdim. Şimdi ya sizin bulmacalarınız ve şifreleriniz kolay veya ben çözmeyi başarıyorum. Bulmacadan kazandığım kitap elime ulaştı. Bu yıl anasınıfına giden canım yeğenim Esma’ya okul hediyesi olarak verdim. Çok sevindi, size de teşekkür ediyorum. Bütün yazar ve çalışanlarınızdan Allah iki cihanda da razı olsun. Bu kadar uzakta iken uzakları yakın ettiğiniz için teşekkürler.
Gülcan Sevinç / Artvin

ayın “yeni evli” okuyucusu

Aile hakkında dergimizin yazarlarının tecrübe ve önerilerine çok ihtiyacım var

Dergimiz ilk çıktığından beri merakla okuyorum gerçekten çok güzel ve faydalı konular bizim için. Ben 3,5 aylık evliyim. Evlenmeden önce okurken “Fikrim olsun, ileride evlenince lazım olur” diyordum ama erken evleneceğimi düşünmüyordum açıkçası. 20 yaşındayım ve aile hakkında dergimizde yazan yazarların tecrübelerine ve önerilerine gerçekten çok ihtiyacım var. Şuan yazarken bile dergi önümde. Ben Zonguldak’tan İstanbul’a geldim, yani biraz gurbetlik çekiyorum. Sıla özlemimi sizinle dindiriyorum. Rabbim sizden ve tüm emeği geçenlerden razı olsun. Bizi büyüklerimizden ve Efendimiz’in (s.a.v) yolundan ayırmasın.
Fatma Hamamcı / İstanbul

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.042


View Profile
Re: Sizden Gelenler
« Posted on: 29 Mart 2024, 01:52:14 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sizden Gelenler rüya tabiri,Sizden Gelenler mekke canlı, Sizden Gelenler kabe canlı yayın, Sizden Gelenler Üç boyutlu kuran oku Sizden Gelenler kuran ı kerim, Sizden Gelenler peygamber kıssaları,Sizden Gelenler ilitam ders soruları, Sizden Gelenler önlisans arapça,
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &
Enes