> Forum > ๑۩۞۩๑ İlim Dünyası Online Dergi Dünyası ๑۩۞۩๑ > Semerkand Aylık Aile Dergisi > Sizden Gelenler > Sizden Gelenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizden Gelenler  (Okunma Sayısı 754 defa)
23 Aralık 2011, 17:38:40
Safiye Gül

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 15.436


« : 23 Aralık 2011, 17:38:40 »



Sizden Gelenler

Ocak 2008 28.SAYI

Renk ve resimlerinizi çok beğeniyorum

Merhaba... Ben daha önce de derginize yazmıştım. Aslında hep yazmak istiyorum. Derginizde en çok hoşuma giden şeylerden biri de sayfaların renkleri ve seçtiğiniz resimler. O yüzden ben hep, dergimiz elime geçtiğinde ilk önce sayfalara bakarım. Çok canlı ve huzur verici resimler koyuyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Dergide emeği geçen arkadaşlarımıza da selam eder, başarılar dilerim...
Ceyda Çorbacı / Sakarya

Kasım sayısını çok beğendim

Ben Sevda 13 yaşındayım. Derginizi çok seviyorum. Ablama beni aile dergisine üye yap dedim ve Allah’a şükür oldum. Sizi çok seviyoruz. Bilmiyorum derginizin sizden gelenler bölümüne beni koyar mısınız, ama koyarsanız çok sevinirim. Bu arda kasım ayı sayısını çok beğendim ve elime aldığımda ilk olarak Sami Yusuf’un röportajını okudum böyle kişilerin röportajlarını istiyoruz. Çocuk bölümüne bizim yaşımızdakilerin de okuyacakları şeyler konulursa çok memnun olurum. 
Sevdagül Kasap / Rize

“Kabe’de genç olmak…” yazınızı çok beğendim

“Kabe’de genç olmak…” yazınızı çok beğendim. F. Rüveyda Yıldız Hanım’a bu güzel yazısı için çok teşekkür ederim. Rabbim o genç arkadaşlarımızın haclarını kabul, bizlere de bu genç yaşlarda hacca gitmeyi nasip etsin inşallah… Ayrıca kapak yazınız da çok güzeldi. Başarılarınızın devamını tüm kalbimle diliyorum. Allah yardımcınız olsun.
Rukiye Mengüş / Adana

“Kabe’de Genç Olmak…” yazısını gönlümüz yanarak okuduk

Dergimiz her sayıda yenileniyor. Her geçen gün daha iyiye, daha güzele gidiyoruz. “Gençlik” ve “röportaj” dosyaları dergiyi daha da zenginleştiriyor. Genç okurlar için daha cazip oluyor. Hele bu sayıdaki “Kabe’de Genç Olmak…” başlıklı yazımız! Gönlümüz yanarak okuduk. “Şimdi orada olmak vardı” dedik ama… inşallah en kısa sürede tekrar gitmek nasip olur. Günler, aylar ne de çabuk geçiyor. Geçen sene bu günlerde “Acaba gidebilir miyiz? Bize de nasip olur mu?” derken, şimdi 5 ay oldu. Sizin de dediğiniz gibi artık oraların güzelliğini ninelerimizden, dedelerimizden değil genç hacılarımızdan da dinleyebilme imkanımız var. Hatta gençler daha muhabbetli oluyor.
Büşra Betül Öztunca / Karabük

Beni mahcup etmediğiniz için teşekkürler

Mektubuma size teşekkür ederek başlıyorum. Size gönderdiğim yazımı evdeki kimseye söylememiştim. Çünkü yayınlanmasını pek beklemiyordum. İçimden bir ses yayınlanmayacak, başka bir ses yayınlanacak diyordu. Ama kayınvalidem, eltim, görümcem hatta eşim dalga geçerse diye söylememiştim. Sürekli eşime dergimi soruyordum. O da kızıyordu, “Gelsin hemen getiririm, niye acele ediyorsun?” diyordu. Ekim sayısı elime geçince ve yazımı “Sizden Gelenler” sayfasında görünce dünyalar benim oldu. Hemen eşime yazımı gösterdim, o da çok sevindi. Bunun için size teşekkür ederim. Beni mahcup etmediniz, umutlarımı boşa çıkarmadınız.
Sizden bir ricam olacak, eğer mümkünse kadın hastalıklarıyla ilgili bir sağlık köşesi oluşturur musunuz? Çünkü biz her derdini, her hastalığını açık açık anlatan, konuşan insanlar değiliz. Bunun için bu gibi konularda sıkıntı çekebiliyoruz. Bu gibi sağlık problemleriyle ilgili yazılar yayınlarsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Ülkü Arslan / Bolu

Bu da benim önerim…

Kasım ayının dekorasyon konusu çok güzel, ben de denemek istiyorum. Hem kolay, hem de evdeki malzemelerden oluşuyor genelde. Aslında farklı şekilde de kullanılabilir. Biz ortaokulda küpü aynı renkte olan boyayla boyayıp, üzerine yemeni kenarları kestik ve yemeninin üzerini de simli boyayla hareketlendirdik. İsteğe göre küpün üzerine yapıştırıcıyla yapıştırdık. Çok farklı ve güzel bir şey ortaya çıktı. Bu da benim bir önerim… Diğer bir konunuz da “Evin Küçük Çocuğu Ezilmeye Mahkum mu?” Gerçekten de öyle. Ben evin en büyük çocuğuyum. Küçük kız kardeşim biraz fazla eziliyor. Ne yapalım kaderi… Bir daha ki sayımızı sabırsızlıkla bekliyorum. Tam 26 sayı olduk. 2006 sayılara, hep birlikte erişmek dileğiyle…
Havva Yavuz / Ankara

“Vesileye İhtiyacımız Var” yazısını okuduğum andan itibaren uygulamaya çalıştım

Ben 14 yaşında Semerkand Aile okuyucusuyum. Kasım ayındaki M. Saki Erol büyüğümüzün “Vesileye İhtiyacımız Var” yazısını okuduğum andan itibaren uygulamaya çalıştım. Rabbim bizi büyüklerimizden ayırmasın. Onların duasından mahrum bırakmasın. Her bir satırınız bizler için çok değerli.
Gülsüm Gazanri / Adana

Derginiz her ay evimize gelen bir pedagog gibi

Derginiz her ay evimize gelen bir pedagog hükmünde bizim için. 27. sayımızla birlikte daha iyisi ve kapsamlısı için Allah çalışma gayretinizi arttırsın. Başarılarınızın devamını dilerim. Kurban bayramınızı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.
Safiye Kıroğlu / İzmit

“Şu yazı da güzelmiş” derken

Sevigili Semerkand Aile, aboneliğimin 2. yılı. İlk yıl arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine abone oldum. Açıkçası dergi umduğum gibi değildi. 6 ay böyle sürdü. Mart sayısından sonra olan oldu. Ya dergide ya da bende bir şeyler olmaya başladı. “Şu yazı da güzelmiş” derken artık tüm dergi hoşuma gitmeye başladı. Rize’yi editörde yazmışsınız, çok hoşumuza gitti. Biz Semerkand ekibi olarak köydeydik, yeni döndük sayılır. Üzerine dergide Rize’yi okumak müthişti. Derginizden sohbetler yapıyoruz. Bu, derginin tanıtımında etkili oluyor.
Özlem Satır / Rize

Ayın “beşi bir yerde” okuyucuları

Dergimiz eğitim hizmetlerinde bize çok yardımcı oluyor
Değerli “Semerkand Aile”miz. Biz beş arkadaş Samsun’da aynı evde kalıyoruz. Hep beraber eğitim, hizmet adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Eğitimciyiz. Dergimiz bu hizmetlerde bize çok yardımcı oluyor. Her ayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Dergimiz sayesinde evli bayanlara yardımcı oluyor, onları bilgilendiriyoruz. “Rabbim başarılarınızın devamını nasip etsin. Rabbim son nefesimize kadar, bu kapıda hizmetlerimizin devamını nasip etsin. Dergimizde bize de yer verirseniz çok seviniriz. Dualarınızda bizi de unutmayın.”
Elif, Esma, Ayşe, Rukiye, Özlem / Samsun

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.042


View Profile
Re: Sizden Gelenler
« Posted on: 23 Nisan 2024, 11:42:32 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sizden Gelenler rüya tabiri,Sizden Gelenler mekke canlı, Sizden Gelenler kabe canlı yayın, Sizden Gelenler Üç boyutlu kuran oku Sizden Gelenler kuran ı kerim, Sizden Gelenler peygamber kıssaları,Sizden Gelenler ilitam ders soruları, Sizden Gelenler önlisans arapça,
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &
Enes