> Forum > ๑۩۞۩๑ Sosyal ve Manevi Hizmetler Dünyası ๑۩۞۩๑ > Sevgili Öğrencilerimiz Hoşgeldiniz > Merhaba Sevgili Öğrenci
Sayfa: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 32   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Merhaba Sevgili Öğrenci  (Okunma Sayısı 75736 defa)
09 Ocak 2014, 23:42:04
8-D fatma zehra

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #110 : 09 Ocak 2014, 23:42:04 »

bir gün Hz. MUHAMMED ve arkadaşları otururken önlerinden bir zenaze geçer.O hemen ayağa kalkar.Yanındakiler, cenazenin müslüman olmadığını söyler.Bunun üzerine Hz. peygamber "bu da bir insan değil mi " buyurarak her insanin saygıya değer vurgular. Bizde insanlara insan olduğu için deger vermeliyiz. değer verdiğimiz kadar değer görürüz                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     bu mesaj ,bize yaşattığınız ve hala yaşamakta olduğunuz bütün güzel duyguların manası olarak gönderiyorum bize yaşattığınız ve yaşatacağınız bütün güzel duygular için teşekkür ederim İLİM DÜNYASI..
[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle

Bir günah işlediğinde hemen tövbe et, insan suya düştüğü için boğulmaz, çıkamadığı için boğulur.
Müslüman
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Merhaba Sevgili Öğrenci
« Posted on: 06 Temmuz 2025, 20:31:22 »

uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Merhaba Sevgili Öğrenci rüya tabiri,Merhaba Sevgili Öğrenci mekke canlı, Merhaba Sevgili Öğrenci kabe canlı yayın, Merhaba Sevgili Öğrenci Üç boyutlu kuran oku Merhaba Sevgili Öğrenci kuran ı kerim, Merhaba Sevgili Öğrenci peygamber kıssaları,Merhaba Sevgili Öğrenci ilitam ders soruları, Merhaba Sevgili Öğrenciönlisans arapça,
12 Ocak 2014, 22:21:27
Yunus 8

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #111 : 12 Ocak 2014, 22:21:27 »

Editötlere denetimcilere ulaşamayanlar bana başvurabilirler.Editörler bu aralar yoğun sanırım.Bana mesaj atabilir öğrenmek istediğiniz şeyi öğrenebilirsiniz şimdiden teşekkür ederim bu çok bilmişlik değildir.Çok bilmişlik derseniz yorumu sizin huzurunuzda kaldırrım.
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle

Sımsıcak bir yuva.Aşırı samimiyet ve doğruluk içerir!
13 Ocak 2014, 14:41:39
8-D fatma zehra

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #112 : 13 Ocak 2014, 14:41:39 »

selamün aleyküm hocam  sizin sayenizde artık din hakkında daha cok bılgı sahıbı olacagım cok tesekkurler
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle

Bir günah işlediğinde hemen tövbe et, insan suya düştüğü için boğulmaz, çıkamadığı için boğulur.
13 Ocak 2014, 15:07:26
Rüveyha
Forum Görevlisi
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #113 : 13 Ocak 2014, 15:07:26 »

Editötlere denetimcilere ulaşamayanlar bana başvurabilirler.Editörler bu aralar yoğun sanırım.Bana mesaj atabilir öğrenmek istediğiniz şeyi öğrenebilirsiniz şimdiden teşekkür ederim bu çok bilmişlik değildir.Çok bilmişlik derseniz yorumu sizin huzurunuzda kaldırrım.

Yunushan kardeşim kimsenin çok bilmiş olarak düşündüğünü zannetmiyorum..Rabbim razı olsun senden  hizmet için çok azim gösteriyorsun.Rabbim hizmetlerinin devamını getirsin inşaAllah..
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle

13 Ocak 2014, 17:17:48
eliff 8/A

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #114 : 13 Ocak 2014, 17:17:48 »

bizleri bu güzel sitede buluşturduğunuz için Allah (c.c) sizden razı olsun hocam...
Allah (c.c) sizi de bizleri de bu yolda baki kılsın inşallah...
ALLAH'IN RAHMETİ BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN İNŞALLAH :)
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Sayfa: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 32   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|