> Forum > ๑۩۞۩๑ İlim Dünyası Online Dergi Dünyası ๑۩۞۩๑ > Semerkand Aylık Aile Dergisi > Bizden Haberler > Bizden Haberler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bizden Haberler  (Okunma Sayısı 1025 defa)
15 Mayıs 2012, 15:48:10
Safiye Gül

Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 15.436


« : 15 Mayıs 2012, 15:48:10 »



BİZDEN HABERLER

Ekim 2011 73.SAYI

BEŞİR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NDEN AFRİKA’YA YARDIM

"Birlikten kuvvet doğar” düşüncesiyle ülkemizde ve dünyada yaşanan savaşlar, açlık, kuraklık, sel, deprem gibi olumsuzluklara karşı milletimizin imkanlarını bir araya getirerek bir dernek çatısı altında toplayan; uygun zamanda, uygun şartlarda, uygun yerlere ulaştırmayı kendisine ilke edinen Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afrika’da yaşanan açlık karşısında sessiz kalmayarak Afrika’ya yardım kampanyası başlattı. Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cevdet Şanlı yardım etmek isteyenlerin “www.besirdernegi.org” veya “www.besirderneği.com”  adresinden gerekli yardımları yapabileceklerini belirtti.

SİVAS SEMERKAND TEMSİLCİLİĞİ GELENEKSEL İLBEYLİ TÜRKMEN FESTİVALİ’NDE STAND AÇTI

İlbeyli Çevresini Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği tarafından, Koyuncu Köyü mevkiinde düzenlenen “9. Geleneksel İlbeyli Türkmen Festivali”nde Sivas Semerkand Temsilciliği de Semerkand yayınları standı açtı. Semerkand yayınlarının tanıtıldığı standa vatandaşların ilgisi oldukça büyüktü. Bu tarz faaliyetlerin Semerkand’ın tanıtımı için oldukça önemli olduğunu vurgulayan yetkililer tanıtım faaliyetlerine de devam edeceklerini belirtti.

MANAVGAT SEMERKAND TEMSİLCİLİĞİ’NDEN MANAVGAT KAYMAKAMINA HOŞGELDİN ZİYARETİ

Semerkand Manavgat Temsilciliği Manavgat’ın yeni kaymakamı Emir Osman Bulgurlu’ya hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Manavgat Semerkand Temsilciliği heyeti, göreve yeni atanan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu’yu makamında ziyaret ederek, kendisine çiçek ve Semerkand yayınlarından İmam Gazali’nin “Yöneticilere Altın Öğütler” adlı kitabını hediye ettiler.

Hayırlı olsun dileklerinden sonra bir süre Kaymakam Bulgurlu’yla sohbet eden Semerkand heyeti adına vakfın çalışmaları ile ilgili kaymakama bilgi veren Manavgat Semerkand sorumlusu Muzaffer Tahsin Doğan; “Vakıf olarak yaptığımız hayır işlerini çok gündeme getirmiyoruz, ama amire itaat dinin emridir. O yüzden size bunları arz etmemizde sakınca da yoktur” diyerek Semerkand Manavgat Temsilciliği’nin kurulduğu günden bugüne gelen sürecini anlattı.

Semerkand’ı daha önceden de bildiğini söyleyen Kaymakam Bulgurlu; “Bizim için tüm sivil toplum örgütleri mutlaka çok önemli. Ama asıl önemli olan buralardaki kişilerin özünün temizliği ve yaptıkları işi Allah rızası için yapmasıdır. Semerkand’ın bu konuda ne kadar hassas olduğunu iyi biliyorum. Bizler de kaymakamlık olarak Semerkand Temsilciliği için üzerimize düşen tüm desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

İLETİŞİM MERKEZLERİ DUR DURAK BİLMİYOR

ur durak bilmeden her geçen gün yeni bir temsilciliğe kavuşan Semerkand hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Son olarak Fatih, Batıkent ve Beykoz’da açılan iletişim merkezlerinin açılışlarına ilgi yoğundu.

Ankara Fatih İletişim Merkezi’nin açılışında konuşma yapan Semerkand Fatih şube sorumlusu Cemil Akalan “Semerkand Şirketler Grubu 1999 yılından beri çalışmalar yapıyor; dergileriyle, kitaplarıyla, televizyonuyla ve radyosuyla, bizleri özümüzdeki hakikate çağırıyor” dedi. Semerkand yayınlarını okuyanların, dinleyenlerin, izleyenlerin başka bir alemle karşılaştığını ve kendi iç dünyalarında yolculuk etmeye başladıklarını söyleyen Akalan Semerkand yayınlarının yararlarına vurgu yaptı.

Ankara Batıkent İletişim Merkezi’nin açılışına ise Semerkand Dergisi Ankara bölge temsilcisi Kenan Öcek, Semerkand 4. merkez sorumlusu Bekir Sel, Semerkand 3. merkez sorumlusu Hakkı Erzurumlu, Semerkand 3. merkez 3. bölge sorumlusu Necdet Kocamış, Semerkand Batıkent şube sorumlusu Adnan Pehlivanlı, Ankara Semerkand temsilcileri ile çok sayıda Semerkand gönüllüsü ve vatandaş katıldı. Semerkand 3. merkez sorumlusu Hakkı Erzurumlu yaptığı konuşmada ilim yolunda açılan Batıkent Semerkand İletişim Merkezi’nin tüm insanlara hayırlı olması dileklerinde bulundu.

BU MERKEZLER İLİM İRFAN YUVASI

142. iletişim merkezi ise İstanbul Beykoz’da açıldı. Her yaştan yoğun bir kitlenin ilgi gösterdiği ve çok sayıda davetlinin katıldığı temsilcilik açılışı, okunan duaların ardından Semerkand Medya Grup Başkanı Dr. Mustafa Bahadıroğlu’un ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in açılış konuşmalarını yapmasıyla hizmete girdi.

Semerkand’ı ve Semerkand okuyucusunu en iyi şekilde tanıdığını ve bildiğini belirterek önemli açıklamalarda bulunan Semerkand Medya Grup Başkanı Dr. Mustafa Bahadıroğlu; “Semerkand yayınlarının ne kadar hassasiyetle çalıştığını biliyoruz. Çok güvenilir bir yayın ve marka olduğunu artık herkes biliyor ve söylüyor. Bu kitaplar çıkmadan önce 50’ye yakın el değiştiriyor, 50 tane elden geçiyor. Bir kitabın hazırlanması bazen aylar bazen yıllar sürüyor ve çok büyük emekler harcanıyor. Tüm kitaplar ilim adamlarının ellerinden geçiyor. Acaba Kur’an-ı Kerim’e, Ehli Sünnet inancına muhalif bir şey var mı diye kontrol ediliyor. Bu yayınlar, Efendimiz’in (s.a.v) sahih sünnetine ve takvasına dayalı anlayış ile hazırlanıyor” dedi. Yapılan açılışın herhangi bir dükkan açılışı olmadığının ve bu açılışın dünyaya yayılış olduğunun altını çizen Bahadıroğlu şunları söyledi; “Semerkand’ın dünyaya yayılışında hizmet eden, çok kutsi bir davaya hizmet ediyor demektir. Allah (c.c) hepinizden razı olsun. Ülkemize ve Beykoz halkına hayırlı uğurlu olsun.”

Bahadıroğlu’nun konuşmasının hemen ardından söz alan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz halkına böyle faydalı bir hizmette bulundukları için temsilciliğin açılışında emeği geçen herkese teşekkür etti. Şimdiye kadar birçok açılışa katıldığını ancak bu açılışın çok daha farklı olduğunu belirten Çelikbilek, bu temsilciliğin sadece bir iş yeri değil; aynı zamanda bir ilim ve irfan yuvası olduğunu belirtti.

[Bu mesajın devamını görebilmek için kayıt olun ya da giriş yapın
Bu Sayfayi Paylas
Facebook'a Ekle
Kayıtlı

Müslüman
Anahtar Kelime
*****
Offline Pasif

Mesajlar: 132.042


View Profile
Re: Bizden Haberler
« Posted on: 29 Mart 2024, 14:21:32 »

 
      uyari
Allah-ın (c.c) Selamı Rahmeti ve Ruhu Revani Nuru Muhammed (a.s.v) Efendimizin şefaati Siz Din Kardeşlerimizin Üzerine Olsun.İlimdünyamıza hoşgeldiniz. Ben din kardeşiniz olarak ilim & bilim sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanebilmeniz için sitemize üye olmanızı ve bu 3 günlük dünyada ilimdaş kardeşlerinize sitemize üye olarak destek olmanızı tavsiye ederim. Neden sizde bu ilim feyzinden nasibinizi almayasınız ki ? Haydi din kardeşim sende üye ol !.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Bizden Haberler rüya tabiri,Bizden Haberler mekke canlı, Bizden Haberler kabe canlı yayın, Bizden Haberler Üç boyutlu kuran oku Bizden Haberler kuran ı kerim, Bizden Haberler peygamber kıssaları,Bizden Haberler ilitam ders soruları, Bizden Haberlerönlisans arapça,
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
|harita|Site Map|Sitemap|Arşiv|Wap|Wap2|Wap Forum|urllist.txt|XML|urllist.php|Rss|GoogleTagged|
|Sitemap1|Sitema2|Sitemap3|Sitema4|Sitema5|urllist|
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
islami Theme By Tema Alıntı değildir Renkli Theme tabanı kullanılmıştır burak kardeşime teşekkürler... &
Enes