- Zuckerberg’den müslüman mucide Facebook daveti

Adsense kodları


Zuckerberg’den müslüman mucide Facebook daveti

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Wed 30 September 2015, 02:12 am GMT +0200
Zuckerberg’den müslüman mucide Facebook daveti



Dünyanın en çok tıklanan sitelerinden biri olan Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg geçtiğimiz günlerde tutuklanarak Amerika’nın gündemine oturan 14 yaşındaki Müslüman mucit Ahmed Mohammed hakkında konuştu.

Facebook’un kurucusu milyarder Mark Zuckerberg’de Amerika’daki Müslüman Mucit genç ile ilgili tartışmalara dahil oldu. Müslüman gence öğütler veren Mark Zuckerberg, 14 yaşındaki mucit üzerinden tüm Müslüman gençlere seslendi.

14 yaşındaki Müslüman gence; “ne olursa olsun devam et” diyen Zuckerberg, “icadı için tutuklanması değil, alkışlanması gerekiyordu” ifadelerini kullandı.

Kendi Facebook hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Zuckerberg; “Ahmed gibi gelecek vaat eden çocukları alkışlamak yerine onları soğutmamız bilim ve teknoloji dünyası açısından büyük bir kayıp. Ahmed, eğer Facebook merkezimize gelmek istersen seni karşılamaktan gurur duyarım” ifadelerini kullandı.

Huffingtonpost’un haberine göre yaptığı açıklamada Zuckerberg, Müslüman pek çok gencin de kendisi gibi mucit olabileceğini, bunun için tüm Müslüman gençlerin çok çalışması gerektiğini söyledi.

RİSALEHABER

ceren
Thu 1 October 2015, 07:20 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Dini ,dili ,ırkı ne olursa olsun gerektiği değeri görmeli ve karşılığını almalıdır.Zuckerberg den Müslüman mucize olan davet takdire şayan olmuş.Rabbim herkesi bu denli bilinçlendirsin...