- Yüzbirinci Mektup

Adsense kodları


Yüzbirinci Mektup

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
derya
Sat 16 January 2010, 01:54 pm GMT +0200
YÜZBİRİNCİ MEKTUP

Seksen beşinci mektubda adı geçen zâhiri ilimlerde, hocası
Farkinli (Silvanlı) Molla Hüseyin’e, duasını taleb etmesi ve hatırını sorması hakkındadır.

ALLAH’IN ADIYLA BAŞLARIM

Allah’a hamd, Resulüne, (Sallallahü aleyhi ve sellem) Allah yolunda mücahede eden aline, ashâbına salat ü selam ederek. Allah’ın adıyla başlarım.

Sonra bu mektub, mübarek dergahın râkımı olan, Ahmedden, ilmiyle iftihar ve itimad edilen, meşhur büyük hocamadır. Allah, bizim ve bütün müslümanların menfaatleri için, ömrünü uzatıp, onu sevdiği ve razı olduğu şeylere muvaffak eylesin.!

Alımed, yüce kişilerce öpülen ayakkabınızın tozunu öpmekle teberrük eder. Değerli vakitlerde inci gibi temiz, kalbinizden çıkan duanızı diler, gece gündüz himmetinizi bekler. Yıldızlara benzeyen çocuklarınızın gözlerinden öper. Allah, onları din ve halk için, faydalı şeylere muvaffak eyleyip, güzel insan olarak yetiştirsin! Kendisine dua etmelerini rica eder. Durumlarnızı sorar. Allah, şimdilik ve gelecek zamanda durumunuzu afet ve musibetlerden uzaklaştırsın!

Faziletli kardeşler: Molla Hamid, Kamil ve Seyyid Müftüzadenin, bilgin olan Molla Yakub’un ellerinden öper, kendilerine dua edip, dualarını diler. Evlat ve tabiler, ev halıkı da keza...

Allah, efendimiz Mulhammed’in, (Sallallahü aleyhi ve sellem) al ve ashbının üzerine salat ü selam eylesin!