- Yönetmen olup derdimi sinemayla anlatmak isterdim

Adsense kodları


Yönetmen olup derdimi sinemayla anlatmak isterdim

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Sun 27 November 2011, 05:56 pm GMT +0200
Yönetmen olup derdimi sinemayla anlatmak isterdim

'Minyeli Abdullah' ve 'Maznun' romanlarının yanı sıra yazdığı düşünce kitaplarıyla da geniş bir okur yelpazesine sahip yazar Hekimoğlu İsmail, yönetmen olup mesajlarını sinema ile vermeyi istediğini söyledi.

Hekimoğlu İsmail, 56 yılı geride bırakan yazı hayatını, mücadelesini, Bediüzzaman Said Nursi'yle tanışmasını Cihan Medya Haber Dergisi'ne anlattı. Geçirdiği felç sebebiyle vücudunun bir kısmını kullanamayan Hekimoğlu İsmail, dergiye verdiği röportajda; sağlığına kavuştuğunda yapacağı ilk şeyin roman yazmak olduğunu ifade etti. Hekimoğlu, "Yine roman yazacağım. Bugünkü nesli yazacağım. Bugünkü neslin romanı yok. Yani, 20 ile 30 yaşındaki neslin romanını yazmamız gerekiyor. Ya sol var, ya dinî kitaplar var. Bu neslin romanı yok." dedi. 'Minyeli Abdullah'ın yazarı, "Senaryo yazmak isterdim. Mesela, 'Bir Deliyle Evlendim' romanımı filme alacaklarmış. Senaryo yazmışlar. Getirdiler bana. Beğenmedim. Burada önemli olan İslamiyet'i anlatmaktır. İslam'ı anlatmayan film, roman, sanat eserleri benim sahamın dışındadır." diye konuşuyor. Hekimoğlu İsmail, satış rekorları kıran 'Minyeli Abdullah' romanını ise maddî sıkıntılar nedeniyle Ümraniye çöplüğünde bulduğu belediye makbuzlarına yazdığını dile getirdi.

zaman

sümeyra
Sun 27 November 2011, 06:14 pm GMT +0200


    Rabbim kendisinden razı olsun..Hayırlı acil şifalar versin..İnşaallah sağlığına kavuşur ve hayırlı hizmetlerine devam eder..