- YÖK'ten Mevlana Üniversitesi'ne doktora izni

Adsense kodları


YÖK'ten Mevlana Üniversitesi'ne doktora izni

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Wed 21 September 2011, 05:40 pm GMT +0200
YÖK'ten Mevlana Üniversitesi'ne doktora izni

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Mevlana Üniversitesi doktora programlarını onayladı.
Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam, “İkinci eğitim yılında üniversitemize mühendislik, bilgisayar eğitim programlarında yüksek lisans ve doktora eğitimlerine izin verilmesi, üniversitemize duyulan güvenin göstergesidir." dedi.

YÖK'ün verdiği yüksek lisans ve doktora eğitimi onayını bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran Mevlana Üniversitesi Rektörlüğü, söz konusu programlara hem yurt içinden, hem de yurt dışından öğrenci kabulüne başlandığını bildirdi.

Prof. Adam tarafından yapılan açıklamada, yüksek lisans ve doktora programları sayesinde üniversitenin araştırma yapma imkânlarının artacağı, hem de üniversite-sanayi işbirliğine katkı sağlanacağı vurgulandı ve “Özellikle Konya sanayisinin problemlerini çözmeye, yeni ürünler geliştirmeye ve mevcut ürünlerin kalitesini artırmaya yönelik projelere öncelik verilecektir. Üniversitemiz fen, sosyal ve sağlık bilimleri alanındaki araştırmalar için gerekli yatırımları yaparak iyi bir araştırma üniversitesi olmayı hedeflemektedir.” denildi.

memurlar.net

mavi derinlik
Wed 21 September 2011, 11:13 pm GMT +0200
     Hayırlı olsun İnşaallah... Allah Razı Olsun haber için..

saniyenur
Wed 21 September 2011, 11:25 pm GMT +0200
Hayırlı olur inş.