- Yazın internetsiz kalmayın

Adsense kodları


Yazın internetsiz kalmayın

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Sat 18 June 2011, 05:14 pm GMT +0200
Yazın internetsiz kalmayın…




TTNET, Süreli İnternet Hizmetiyle İnternetiniz Bavulunuzda TTNET sayesinde kullanıcılar, yaz tatillerinde veya uzun süren seyahatlerinde de internetsiz kalmayacak.

TTNET’in sunduğu Süreli İnternet hizmetini satın almak isteyenler, faturayı tek seferde ödeyip, internetlerini yanında götürebiliyorlar.
Türkiye’nin iletişim teknolojileri ve eğlence şirketi TTNET, özellikle yaz tatiline ve uzun süre seyahate gidenler için 2 ve 3 aylık Süreli İnternet paketlerini sunuyor. Bu paketler sayesinde, TTNET Satış Noktaları’na başvurarak, herhangi bir yerde 2 veya 3 ay boyuncainternetbağlantısına kavuşmak mümkün.

Süreli İnternet’e sahip olmak isteyenler TTNET Satış Noktaları’na giderek NET 6 veya Yalın NET 6 internet paketlerinden birine abone oluyor, isteyen modem alıyor ve internetini yanında götürüyor. Üstelik hepsini tek bir fatura ile ödeyebiliyor, dilerse Süreli İnternet’ini uzun süreli kullanabileceğiADSLveya Yalın İnternet’e de çevirebiliyor.

Paket, sadece tatile çıkanlara değil, kısa süreli internet bağlatıp sonra iptal ettirmeyi düşünenlere veya yaz boyunca farklı bir şehirde kalanlara da hitap ediyor. Süreli İnternet için 2 aylık NET 6 paketine 59 TL, Yalın NET 6 paketine 89 TL, 3 aylık NET 6 paketine 85 TL ve 3 aylık Yalın Net 6 paketine ise 130 TL ödemek yeterli. Üstelik modeminiz yoksa 24 TL ’ye bir kablolu yada 48 TL ‘ye bir kablosuz modem sahibi olabilirsiniz.