- Yaz Kuran kurslarına 5675 öğrenci katılıyor

Adsense kodları


Yaz Kuran kurslarına 5675 öğrenci katılıyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Thu 14 July 2011, 04:35 am GMT +0200
Yaz Kur’an kurslarına 5675 öğrenci katılıyor



SİİRT (CİHAN)- Üç dönem halinde düzenlenecek olan yaz kuran kurslarının birinci dönemine 314 civarındaki görevli personel gözetiminde 5675 öğrencinin katıldığı açıklandı.


SİİRT (CİHAN)- Üç dönem halinde düzenlenecek olan yaz kuran kurslarının birinci dönemine 314 civarındaki görevli personel gözetiminde 5675 öğrencinin katıldığı açıklandı. Kursların daha cazip hale gelmesi için ödüllü sportif ve kültürel çalışmalar planlanıyor.
 İl Müftüsü Faruk Arvas, 15 Temmuzda sona erecek olan birinci dönem kurslarına 5675 öğrencinin katıldığını belirterek, "Kayıtlarımız sürüyor. Yeni başvuruları da kabul ediyoruz.15 Temmuza kadar bu sayının daha da artacağını tahmin ediyoruz. Kurslarda il genelinde 314 civarında cami ve müftülük personeli görevlidir. İkinci ve üçüncü dönem kurslarımızla ilgili hazırlıklarımızı tamamladık. Kursların daha cazip hale gelmesi için geçmiş yıllarda olduğu gibi çeşitli sportif yarışmalar ve etkinlikler düzenlemeyi planlıyoruz diyen Arvas “Bunların arasında kurs öğrencilerine kapalı yüzme havuzunda yüzme imkânın da sağlanması yer alıyor. Bunların dışında çeşitli bilgi yarışmaları da düzenliyoruz. Bu yarışmalarda teşvik için altın, para, kitap, dergi gibi ödüllerde koyuyoruz. Ayrıca, piknikler ve özellikle çevredeki tarihi kültürel mekânlara geziler düzenliyoruz. Zaman zamanda kek, meşrubat gibi bazı gıda maddelerini dağıtarak, öğrencileri kursa devam etmeleri için motive etmeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

 CİHAN