- Yaylalarda vaaz ve irşad programları

Adsense kodları


Yaylalarda vaaz ve irşad programları

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Sat 2 July 2011, 01:03 am GMT +0200
Yaylalarda vaaz ve irşad programları...



Yaz mevsiminin gelmesiyle yaylalara göç eden vatandaşları dinî yönden aydınlatmak için Adana Müftülüğü tarafından özel vaaz ve irşat programı düzenlendi

Yaz mevsiminin gelmesiyle yaylalara göç eden vatandaşları dinî yönden aydınlatmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek için Adana Müftülüğü tarafından özel vaaz ve irşat programı düzenlendi.
 
İl müftüsü, müftü yardımcıları, merkez ilçe müftüleri ve vaizlerin tamamının katıldığı bu program, Adana’nın bütün yaylalarını kapsayacak şekilde planlandı. Pozantı, Aladağ, Kozan, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli ve Karaisalı yaylalarındaki camilerde yapılacak vaazlar ve sohbetlerle halkla iç içe hizmet verilecek. 18 Temmuza kadar devam edecek programda, kardeşlik, Kur’ân eğitimi, ibadetler, üç aylar ve ramazana hazırlık, vatan sevgisi, birlik ve beraberlikle ilgili konuları işlenecek. Ayrıca vatandaşlarla yapılacak sohbetlerde birebir problemler dinlenip sorulara cevap verilecek.

Yeni Asya

Canani
Sat 2 July 2011, 08:39 am GMT +0200
Yaaaa ama resim çok güzel....Cennet bahçesi sanki ..Orda keşke olabilseyidim..Rabbim hizmetten geri bırakmasın .İstenilirse her yerde ve daim hizmet edilir selm ve dua ile..

zahdem
Sat 2 July 2011, 04:59 pm GMT +0200
foto,karadenizden bir kesit galiba. :)

zahdem
Sat 2 July 2011, 05:11 pm GMT +0200
trabzon yaylası mı acaba?haber adana  olunca toros yaylası olur bence.trabzon da bu kadar yeşillik yoktur :)

reyyan
Sat 2 July 2011, 05:20 pm GMT +0200
Sayın hocam Trabzon'un yeşilliğini görmediniz tabi, buyrun bekleriz yeşilliği temaşaya...Aslında sizin görev yeriniz de böyle bir yerdir siz zaten vaaz ve irşat görevini orada ifa ediyorsunuzdur..