- Yardım seferberliği Ramazan’la bitmesin

Adsense kodları


Yardım seferberliği Ramazan’la bitmesin

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Tue 30 August 2011, 06:27 pm GMT +0200
Yardım seferberliği Ramazan’la bitmesin   

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Ramazanla beraber oluşan duyguların bayramdan sonra sona ermemesi, aynı coşku içinde devam etmesi gerektiğini söyledi.
 
 Gündoğdu, mesajınde bayramların, kalbî duygu ve düşüncelerin dışarıya çıktığı, köpürüp her yanı sardığı bir dostluk ve kardeşlik günü olduğunu hatırlattı. “Bayram, barışma, bayram paylaşma demektir. Paylaşmak da kardeşliğin gereğidir. Mutluluklar paylaşıldıkça artarken, hüzünler de paylaşıldıkça azalır. Oruç ayı Ramazan ve Ramazan Bayramı da bu günleri en iyi hissettiğimiz zaman dilimleridir” şeklinde konuşan Ahmet Gündoğdu, Doğu Afrika’da yaşanan kıtlık ve buna bağlı olarak oluşan yoksulluğun pençesinde, ölümle mücadele eden kardeşlerimize yönelik başlatılan yardım kampanyalarının Ramazan Bayramı’ndan sonra da sürmesi gerektiğini vurguladı.


mavi derinlik
Tue 30 August 2011, 10:13 pm GMT +0200
      Sadece Ramazan da muhtaç olmuyor insanlar.. Hep muhtaç olanları Ramazan'a ertelemiş oluyoruz.. Ve ne yazık ki insanlıklarını, merhametlerini hatırlasınlar diye bekleyip duruyorlar muhtaç kimseler dört gözle Bu Mübarek Ayı.. Rabbimiz merhamet kaynağımızı daim yemyeşil daim verimli kıl.. Allah Razı Olsun çek gerekli bir konuyu paylaşmışsınız...