- Yağmur Duası

Adsense kodları


Yağmur Duası

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
hafizvuslat
Sun 26 July 2009, 11:09 am GMT +0200



--------------------------------------------------------------------------------

Ateist bir gazeteci bir gün, bir topluluğun şehir dışına doğru akın akın gittiğini görür. "Buradan bir haber çıkarabiliriz." diyerek topluluğa karışır. Onlardan birine nereye gittiklerini sorar. Muhatabı, kuraklık sebebiyle karşıdaki tepeye çıkıp yağmur duası yapacaklarını söyler. İnançsız olan gazeteci, içinden "Tamam, tam bana göre bir durum! 'Yağmur duasına gittiler, elleri boş döndüler.'şeklinde yazarım der." Tepeye çıkıldığında yağmur duası yapılır,15-20 dakika içinde simsiyah bulutlar, her tarafı kaplar. Bardaktan boşanırcasına bir yağmur yağar. Yağan yağmurla birlikte, gazetecinin iç aleminde fırtınalar kopar, "Demek dualara cevap veren biri var." diye düşünür. Gazete merkezine gelir ve patronuna, "Patron be," der. "Galiba Allah var. Bugün böyle böyle oldu." Ateist olan patronu,"Amma da yaptın ha" der. "Bunu bilimsel bir şekilde açıklayabiliriz. Binlerce insan oraya toplandı. Onlardan meydana gelen buharlaşma bulut oluşturdu. Buluttan da yağmur yağdı." Gazeteci, bu bilimsel(!) izahtan tatmin olmaz."Peki patron," der. "Bu durumda her futbol maçında sahayı sel alması gerekmez mi? Çünkü binlerce insan doksan dakika boyunca hiç durmuyor, devamlı tezahürat yapıyorlar!" 

rabiayldz
Mon 30 May 2016, 06:55 pm GMT +0200
Selamun aleyküm ve rahmatululahi ve berakatuh ve mağfiretühü.Ateist kötü bir şey yapmış durduk yere yalan söylemiş tabii onlarda bunu yapar.Rabbim bizleri kötülüklerden uzak eyler inşALLAH.


Allah c.c razı olsun inşallah.

melda 6D
Mon 30 May 2016, 07:08 pm GMT +0200
Selamün aleyküm . Bir insann kalp gözü kapalı olunca  her şeye bahanesi olur . Rabbim kalbi mühürlü kalp gözü kapalı kullarından eylemesin Müslüman doğduk öyle de ölürüz inşallah ...

ceren
Mon 30 May 2016, 07:08 pm GMT +0200
Aleykümselam.Kuraklıgın oldugu anda Allaha dua edip iki rekat namaz kılıp bereket için yağmur isteyen kullardan olalım inşallah...

Alican 7-B
Mon 30 May 2016, 08:12 pm GMT +0200
Aleyküm selam ve rahmetullah ve berekatühü. Ne kadar güzel. Yağmur duası sayesinde bir ateist musluman olmuş. Yanlış musluman olan ateistin patronuna verdiği cevap gerçekten çok iyi. Rabbim paylaşım için razı olsun.

Yağmur Gmş
Mon 30 May 2016, 08:20 pm GMT +0200
Bismillah...
Ateist olan gazetecinin de sonra dan söylediği futbol maçı örneğinden de anlaşılacağı üzere öyle bir saçmalık olamaz. Tabii ki de dualara ve yalvarışlara karşılık veren tek bir yaratıcı vardır. O da Allah`tır.