- Vize ve Quiz Sınavları 21 Kasım-27 Kasım

Adsense kodları


Vize ve Quiz Sınavları 21 Kasım-27 Kasım

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Fri 16 November 2012, 05:05 pm GMT +0200
Dönem içi Sınav Duyurusu

1. 2012 – 2013 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Vize ve Quiz Sınavları 21 Kasım 2012 Çarşamba Saat:08:00 de başlayıp 27 Kasım 2012 Salı Saat 23:45' de sona erecektir. Sınavlar ilk 7 haftanın (7. hafta dahil) konularını kapsamaktadır.

2. Vize ve Quiz sınavlarında, herhangi bir problem ile karşılaştığınız takdirde sınav oturum süresi içerisinde aynı sınavın oturumuna tekrar girebilirsiniz. Ancak “SINAVI BİTİR” butonuna tıkladığınızda sınavınız tamamlanmış olur ve tekrar sınava giremezsiniz.

3. Sınavların oturum süresi her bir sınav için 5 dakikadır. Bu süre içerisinde “SINAVI BİTİR” tuşuna tıklamazsanız verilen süreler sonunda seçili cevaplarınız sisteme otomatik olarak gönderilip sınav oturumunuz sonlandırılacaktır.

4. Tarayıcı Özellikleri : Firexfox, Google Chrome  , Internet Explorer ( Sorun yaşadığınızda "uyumluluk" modunu deneyiniz ) Eğer devamlı aynı ekranı görürseniz tarayıcınızın geçici hafızasını ( Ctrl + F5 ) tuş kombinasyonunu kullanarak temizleyip tekrar deneyiniz

5. Sınava gireceğiniz ortamda elektrik, bilgisayar, internet bağlantısı sorunu yaşamayacağınızdan emin olunuz. Bu tür aksaklıklardan kaynaklı sorun bildirimleri mazeret olarak kabul edilmeyecektir (Resmi belgeli mazeretler hariç. Örneğin şu saatler arasında ilçe genelinde elektrikler kesildi).

6. Soruların ve cevap şıklarının sırası her bir sınav oturumu için farklı olacaktır.

7. Sınav ara yüzündeki “DESTEK FORMU” butonunu kullanarak, ve aktas@sakarya.edu.tr adresine  Resmi Belgeli Mazeret (Resmi belgenin elektronik halini ek belge olarak göndermek şartı ile), Web Tarayıcı Sorunu (Sorunlu ekran görüntüsünü ek belge olarak göndermek şartı ile) , Sınav Sayfası Sorunu (URL internet adresi) ve Sorunlu ekran görüntüsünü ek belge olarak göndermek şartı ile), Hatalı Soru (Sınav adı ve soru metnini göndermek şartı ile) sorun bildirimlerinizi sınav süresi içinde sınav yönetim merkezine yapabilirsiniz.

8. Sınav ara yüzündeki, sınav oturumuna son giriş tarihi ve sayaç bilgileri sınav sunucusundan alınan verilerdir. Kendi bilgisayarınızın saat bilgisini dikkate almayınız.

9. Sınavlarda ders notlarının ilk 7 haftasından (7. hafta dahil) sorumlu olunacaktır.



tarıkburak
Fri 16 November 2012, 06:13 pm GMT +0200
quizlerde hangii konulardan sorumluyuz.?hani 1.quiz yarısınıdan 2.quiz ise diğer yarısından.vize ise 1-7 haftalardaski konulardan sorumluıyuz diye öğrenmiştik ya.böyle bir ayrıntı yok.

reyyan
Fri 16 November 2012, 06:17 pm GMT +0200
Hocam 9.şıkta yer verilmiş  demekki tümü genellenmiş bizler quizleri 6.hafta dahil vizeyi de 8.hafta dahil bu şekilde olurduk tabi biz mezun olalı 2 yıl olacak sistem değişmiş...